Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

20. OBČNI ZBOR TURISTIČNO OLEPŠEVALNEGA DRUŠTVA STRANICE

Prvi petek v mesecu marcu so se v dvorani kulturnega doma Stranice zbrali člani Turistično olepševalnega društva Stranice(TOD) na letnem zboru. Srečanje je letos  bilo  še posebej  slovesno saj je društvo obeležilo 20 let  delovanja. Hkrati je to tudi volilno leto v organe TOD Stranice.

Vse zbrane je pozdravil predsednik  Marjan Korošec, ki je tudi v sliki  in besedi predstavil delovanje društva skozi vseh 20 let.

Uradni del je bil obarvan delovno. Zbor je vodil delovni predsednik Marjan Steble.

Pregledali so delo in finančno poročilo preteklega leta, izvedli razrešitev nekaterih starih članov in potrditev novih. Za predsednika še naprej ostaja Marjan Korošec za podpredsednika pa je bil izvoljen Dušan Brečko.

Zbrane so pozdravili tudi gostje, podžupan občine Zreče Drago Šešerko, ki je ob tej priložnosti podelil društvu priznanje za 20 let uspešnega dela in obstoja, predsednik KS Stranice Milan Fijavž ter predsedniki društev, ki delujejo v kraju Stranice. Vsak od  njih je v priložnostnem govoru podal pohvalne in vzpodbudne besede in pripravljenost za medsebojno sodelovanje.

Za 20 let dela v društvu so bila podeljena priznanja, ki so jih prejeli: Metka Fijavž, Lucija Cvelfer in Marjan Steble. Priznanje je prejel tudi Milan Fijavž za KS Stranice za posluh in pomoč pri delovanju društva.

Za družabni del srečanja je poskrbela skupina članov društva TOD Stranice, ki so s komedijo dodobra nasmejali celotno družbo društva. Na zboru so se še v klepetu,  ob domači kapljici in hrani zadržali pozno v noč.

 

Prispevek Helena Rošer

Oglejte si tudi