Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Weiler Volley Zreče - 6. mesto v državi

Kadetinje Weiler Volley Zreče so si na zaključnem turnirju priigrale izjemno 6. mesto v državi v konkurenci 63 ekip.

Selekcijo kadetinj 1 so na zadnjem turnirju sestavljale: 1-Neja Hlastec, 2-Ana Lukman, 4-Ajda Kotnik, 6-Nastja Gorinšek (K), 11-Tinka Pec, 12-Živa Pogorevc, 14-Nika Kovše, 15-Špela Novak, 17-Blažka Dečar.  V tej ekipi so  igrale tudi Eva Cvikl, Ana Šuhel in Lucia ŠeligoTrener ekipe: Boris Klokočovnik, pomočnik: Mitja Bremec.

Želja pred začetkom prvenstvam, uvrstiti se med prvo polovico več kot 60 ekip v prvenstvu,  je prerasla v izjemen uspeh. po jesenske delu državnega prvenstva, ko so dekleta najprej v klavifikacijah za 1.ligo doživela samo dva poraza in se kot vodilna ekipa skupine gladko uvrstila v jesenski del 1.državne lige.

V nadaljevanju sezone je sledila 1.liga vzhod, kjer je imela ekipa precej smoze zaradi zdravstvegnega stanja v ekipi in poškodb, zaradi katerih so nekatera dekleta še danes odsotna iz odbojkarskih igrišč. Klub vsemu so se dekleta uspela uvestiti na zaključni turnir osmerice; štiri ekipe iz vhdoda ter šriti ekipe iz zahoda.

V čertini finala je bila odigrana samo ena tekma, ki je vodila med TOP 4 ekipe v državi. Zreče so dobile najmočnejšega možnega nasprotnika na papirju; OK VItal Ljubljana. Na gostovanju v Ljubljani so bila dekleta brez možnosti za preboj na sam vrh, saj je ekipa Ljubljane tudi na parketu potrdila vlogo močnejšega nasprotnika in tekmo dobila z 2:0.

Sklepno dejanje sezone je bil turnir za 5.-8. mesto na Hrvatinih, kamor je odpotovalo samo 9 deklet, ki pa so si na močnem in izenačenem turnirju na koncu uspela priigrati končno 6.mesto v državi.  

Čestitke!

Oglejte si tudi