Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Zbiranje odpadkov v zbirnem centru komunalnih odpadkov

Zbirni center za zbiranje ločenih frakcij komunalnih odpadkov je namenjen zbiranju določenih nenevarnih in nevarnih komunalnih ter ostalih odpadkov od uporabnikov iz gospodinjstev.

V zbirnem centru komunalnih odpadkov se zbira okoli 45 različnih vrst odpadkov, zato je pomembno, da posamezne vrste odpadkov zbirate ločeno in jih v zbirni center dostavite na način, da je posamezne vrste odpadkov mogoče ločiti med sabo.

POMEMBNO - Za vstop v zbirni center komunalnih odpadkov OBVEZNO potrebujete:

  • račun ali položnico za ravnanje s komunalnimi odpadki (ne starejše od treh mesecev) ali
  • mobilno aplikacijo Saubermacher Slovenija (v kateri je uporabnik registriran s svojim prevzemnim mestom)

Navedeno potrebujete iz razloga ugotavljanja upravičenosti oddaje odpadkov v zbirnem centru. V zbirnem centru lahko namreč odpadke oddajo samo uporabniki iz gospodinjstev, ki so vključeni v sistem zbiranja komunalnih odpadkov iz določenih občin.

Prosimo vas, da ob oddaji odpadkov v zbirnem centru zaradi varnosti upoštevate navodila, ki so izobešena ob vhodu v zbirni center kot tudi vsa ostala navodila zaposlenih v zbirnem centru.

Zbirni center za uporabnike iz občin Zreče in Vitanje:

ZBIRNI CENTER ZREČE, kamnolom Trunkl, Zreče:

Delovni čas (1.11.-31.3.): Sreda med 10:00 in 18:00 uro; sobota med 8:00 in 13:00 uro (razen praznikov in dela prostih dni).

Delovni čas (1.4.-31.10.): Sreda med 8:00 in 16:00 uro; sobota med 8:00 in 13:00 uro (razen praznikov in dela prostih dni).

 

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na pisarna@saubermacher.si.

 

Oglejte si tudi