Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Darilo za začetek leta 2023 - brezplačna 4-dnevna online delavnica o Hipnozi

Ali ste vedeli da večina ljudi novoletne zaobljube prelomi že po 1 tednu?

Da tudi vi ne boste med njimi, vam v uredništvu MojaObčina.si podarjamo brezplačno vstopnico za delavnico hipnoze.

Hipnozo bi se morali naučiti že v osnovni šoli, saj je koristno orodje, ki ga lahko uporabite na kateremkoli področju življenja.

Hipnoza vam lahko pomaga spremeniti vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

Hipnozo oz. samohipnozo že sedaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite, čutite, potem vpliva tudi na to, kakšno vedenje izvajate čez dan.

Številni uporabniki tehnik hipnoze pričajo o uspehih, ki so jih dosegli po načrtni uporabi hipnoze.

Hipnoza se odlično uporablja pri športu za dosego želenih rezultatov.

»Ko sem vsako noč vizualizirala svoj nastop na Olimpijskih igrah v Pekingu in si predstavljala, kako osvajam svojo medaljo. Takrat se sploh nisem zavedala, kako zelo sem vplivala na svoj podzavestni um, delala samohipnozo, programirala svojo podzavest na uspeh in na to, da sem si priplavala olimpijsko medaljo...«

Sara Isakovič, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu 2018

Hipnoza je odlično orodje, s katerim pomagamo sebi in drugim pri boljših odnosih.

"Glavni mejniki so nastali doma v odnosih. Lepše nam je. Predvsem sem bolj sproščen in se ne sekiram toliko, če gre kaj narobe. Vidim lepše stvari, znam tudi več pohvalit." (Peter)

Hipnoza se uporablja pri poslu, rasti podjetju in prodaji.

"Vaša delavnica je bila Game Changer. S pomočjo tehnik sem v zelo kratkem času uspel narediti preboj na področju posla. V številkah to pomeni realizacija z 1,2 milijona evrov na 2,1 milijona evrov v enem letu ter na 8 milijonov evrov v treh letih." (Robert)

»Moje življenje ni bilo vedno sladko, vendar s samohipnozo, fokusom in vizualizacijo mi je vedno nekako uspelo. Zahvaljujoč Aleksandru pa mi bo sedaj uspelo postati še boljši vodja, motivator in veselim se potovanja in napredka, ki me čakata. To je izkušnja, ki jo priporočam vsakemu. Hipnozo bi postavil kar v šolski sistem, v 1. razred!«

Uroš Mlakar, ustanovitelj Tete Fride

 

Aleksander Šinigoj - podjetnik, predavatelj, avtor osmih knjig, je za bralce MojaObčina.si pripravil 4-DNEVNO BREZPLAČNO ONLINE DELAVNICO: HIPNO DIPLOMA za osebno in poslovno transformacijo na katero se eksluzivno lahko prijavite tukaj!


Potopite se v raziskovanje te čudovite NLP (nevrolingvistično programiranje) tehnike, ki spreminja življenja, seveda na bolje.

S prvo vsebino začenjamo že 18. januarja 2023.


Spoznali boste naslednja področja:

- Moč misli – uvod v hipnozo in samohipnozo

- 7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

- Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

- Naredite preboj: Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo

- In mnogo več.

 

Ker je število brezplačnih mest omejeno, si svoje mesto na 4-dnevni brezplačni online delavnici zagotovite že sedaj s klikom TUKAJ!

Spoznajte eno izmed najmočnejših orodij za programiranje uma - HIPNOZO.

Oglejte si tudi