Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
6°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

Odlične uvrstitve članov PK Žirovnica

V začetku aprila je lenivska mladina nadaljevala v tekmovalnem stilu z bolder tekmo Zahodne lige v Kamniku in prvo bolder tekmo za Državno prvenstvo v Log Dragomerju.


Z Zahodne lige izstopa 1. mesto Lare Reš, 8. mesto Maše Zupan med kadetinjami in 6. mesto Lukasa Kalana med kadeti ter 1. mesto Luka Stevanoviča med mlajšimi dečki. Tudi na prvi tekmi Državnega prvenstva so nas lenivci razvajali z dobrim plezanjem. Na koncu se je plezanje z rezultatom najbolje poklopilo Jaku Rešu, ki je med starejšimi dečki po uvrstitvi v finale dosegel 3. mesto in Juliji Kikelj z 10. mestom med mlajšimi deklicami. Luku Stevanoviču, ki je nastopal v kategoriji cicibanov, se je po trenerski napaki prvo mesto izmuznilo za eno minuto oziroma za en ne splezan balvan . Na koncu je bilo odlično tudi drugo mesto, sicer z nekaj grenkega priokusa. Če odmislimo rezultatski smisel so se dobro odrezali tudi drugi tekmovalci, predvsem pa s tekmami prav vsi pridobivajo druge veščine, ki jim bodo nedvomno koristile v življenju. Marljivost, delovne navade, borbenost, veselje, zmaga in poraz so odlike, ki bi morale večkrat imeti prednost pred rezultatskim smislom

Vsi rezultati Zahodne lige v Kamniku:
Manca Hladnik, kadetinje, 16. mesto
Lara Reš, kadetinje, 1. mesto
Maša Zupan, kadetinje, 8. mesto
Lukas Kalan, kadeti, 6. mesto
Gorazd Knafelj, mlajši cicibani, 10. mesto
Ela Kikelj, starejše cicibanke, 34. mesto
Jakob Gal Srna, starejši cicibani, 36. mesto
Luka Stevanovič, starejši cicibano, 1. mesto

Vsi rezultati Državnega prvenstva na Logu:
Jaka Reš, starejši dečki, 3. mesto
Lin Logar, starejši dečki, 25. mesto
Luka Stevanovič, cicibani, 2. mesto
Julija Kikelj, mlajše deklice, 10. mesto
Erazem Knafelj, mlajši dečki, 23. mesto
Bor Knafelj, mlajši dečki, 19. mesto

Da pa bo zgodba tekmovalne pomladi popolna, vas člani Plezalnega kluba 20.5. vljudno vabimo na tekmo na domačem terenu. Tekmovalci iz celotne zahodne Slovenije se bodo pomerili v težavnostnem plezanju. To bo torej tisto pravo, z vrvmi, pasovi in plezanjem v višino. Tekmovanje je že tradicionalno, saj bo to že šesto zaporedno leto organizacije. Vabljeni tako tekmovalci, starši, trenerji, kot tudi ljubitelji športnega plezanja. Skupaj bomo ustvarili še eno dobro tekmo, s katere bodo otroci odšli nasmejani.


(vir: Facebook - PK Žirovnica)

Oglejte si tudi