Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

JUTRI
21°C
14°C
NED.
21°C
8°C
2940

Pustni vikend v znamenju bowlinga

Pretekli vikend je bil kljub pustemu vzdušju za naše člane zelo športno obarvan. V soboto so se naši člani pomerili v slovenski ligi. Prva ekipa je kljub težavam z igralci ubrala pravilno taktiko in v ekipo vpoklicala še mladinca Tita Krafogla, ki se je v svojem krstnem nastopu v 2. slovenski bowling ligi odrezal naravnost fenomenalno. Osvojil je posamično enajsto mesto in svoji ekipi priigral pomembne točke. Od njega je bil z veliko mero izkušenj boljši le Iztok Štrus, ki pa je osvojil 10. mesto. Na žalost pa sta imela precejšnje težave v igri ostala dva igralca Miha Štrus ter Tomaž Drnovšek, ki je igral poškodovan. Ekipa je tako po koncu tekmovalnega dneva zasedla 6. mesto ter v skupnem razporedu ohranila 3. mesto.

 

Ekipa Zagorje 2 se je v soboto podala na slovensko obalo, ki pa tokrat ni bila preveč srečna za naše igralce, saj bi lahko z le 20 dodatnimi podrtimi keglji zasedli 4. mesto, tako pa so po nesrečnem naključju zasedli zadnje, sedmo mesto. Nažalost so tudi našo drugo ekipo pestile poškodbe, saj sta kar dva igralca igrala z hudimi bolečinami v križu.

 

Za prijeten zaključek dneva pa je poskrbela ekipa Zagorje 2, ki je letos prvič igrala v domačem centru v Zagorju. Ekipa je kljub malce slabšemu začetku zaigrala suvereno in usklajeno ter v celem dnevu izgubila le en dvoboj, kar pa ni ogrozilo njihove skupne zmage. Podatek, ki navdušuje, pa je ta, da so se vsi štirje igralci uvrstili med prvih deset v posamičnem razporedu ter, da je ekipa iz Zagorja ostale ekipe premagala za kar 160 kegljev in edina presegla mejo 4000 točk.

 

Športni soboti je nato sledila še športna nedelja. Naše članice so se v ženski ligi pomerile z ostalimi igralkami iz vse Slovenije. Tekma se je odvijala v postojnskem centru Epic. Našim članicam sta se na žalost izmaknili obe prvi mesti. Tako sta v posamični razvrstitvi drugo in tretje mesto zasedli Urša Dobravec in Maša Vehovec, ekipni uspeh pa sta z uvrstitvijo med prvih 10 dopolnili še Tjaša Vehovec (7) in Lidija Zaletel (9). V razvrstitvi ekip je bila situacija precej podobna, saj sta tudi tu drugo in tretje mesto zasedli ekipi Zagorje 3 in Zagorje 2, prvo mesto pa je tokrat odšlo v ljubljanski Feniks.

 

Vsem tekmovalcem, ki so v tem vikendu zastopali naše barve se zahvaljujemo in jim za njihove dosežke iskreno čestitamo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi