Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
11°C
-5°C
JUTRI
10°C
-3°C
17013

Šola bowlinga

Se je vaš malček na praznovanju rojstnega dneva zagrel za bowling? Prav zaradi takšnih in podobnih situacij Športno društvo Bowling klub Planet 300 Zagorje organizira šolo bowlinga, ki je namenjena vsem šolarjem, predvsem pa tistim, ki bi se radi bolj resno podali v bowling.

Zato bomo za vse najmlajše, ki jih bowling zanima, ne vedo pa ali bi ga bili pripravljeni tudi trenirati, organizirali brezplačne poiskusne termine. Zaradi priprave stez in prisotnosti trenerja se je potrebno predhodno prijaviti na poiskusne termine, ki jih bo klub glede na povpraševanje organiziral med 14.9. in 30.9. Zelo je zaželjeno, da so starši med poskusno uro prisotni, saj jih bomo tako najlažje seznalili z vsemi informacijami o treningih in nadaljnem programu, v kolikor se odločijo za trening bowlinga. Prav tako pa bodo tudi starši najlažje prejeli takojšnje in natančne informacije, ki jih bodo zanimale.

 

V kolikor se vam že pred prijavo porajajo kakršna koli vprašanja, smo vam na voljo na telefonski številki  041 334 880 ali na email naslovu: bkzagorje@gmail.com.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!