Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
0°C
NED.
10°C
-2°C
Oceni objavo

Sporočilo o odpiralnem času Knjižnice Mileta Klopčiča

Spoštovani Zagorjanke in Zagorjani,

vsi, ki spremljate naše delo in radi zahajate v knjižnico, ste gotovo seznanjeni, da si že vrsto let močno prizadevamo za povečanje prostorskih kapacitet osrednje knjižnice v Zagorju ob Savi.

Veliko je bilo potrebnih besed, razmišljanj, načrtovanj in dela, da smo v teh zahtevnih časih skupaj z Občino Zagorje ob Savi pristopili k izvedbi investicije za pridobitev novih prostorov mladinskega oddelka zagorske knjižnice in s tem naredili ključne korake v  razvoju knjižnice kot sodobnega kulturnega, informacijskega, izobraževalnega in socialnega stičišča lokalne skupnosti.

Zato vas z veseljem obveščamo, da se bo letošnje poletje uresničila naša velika želja, saj bodo novi prostori mladinskega oddelka Knjižnice Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi kmalu nared za nove zgodbe, ki jih bomo prebirali skupaj z vami.

Da bomo selitev lahko izpeljali tako kot si želimo, bi z vami radi delili nekaj pomembnih informacij:

1. Gradnja mladinskega oddelka osrednje knjižnice je v zaključni fazi, zato boste v mesecu juniju povabljeni, da si izposodite nekoliko več gradiva, saj bo matična knjižnica zaradi selitve za obiskovalce predvidoma od 4. do 15. 7. 2022 zaprta.

2. Da kljub selitvi ne boste ostali brez poletnega čtiva, bomo v obdobju zaprtja matične knjižnice izposojo gradiva bralcem omogočili v enoti Kisovec in enoti na Enoti bosta v tem času obratovali s prilagojenim odpiralnim časom in sicer:

ENOTA KISOVEC

  • torek: 11.30 – 19.00
  • sreda: 11.30 – 19.00
  • petek: 7.30 – 15.00


ENOTA IZLAKE

  • ponedeljek: 11.30 – 19.00
  • četrtek: 11.30 – 19.00


3. Če bo šlo vse po načrtih, nas boste konec meseca julija že lahko obiskali
v novih prostorih. O dogajanju in selitvi vas bomo sproti obveščali preko različnih medijev in na naši spletni strani.

 Veselimo se novih prostorov in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje, strpnost, pomoč in sodelovanje.


Vaši knjižničarji

Oglejte si tudi