Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
-4°C
SOB.
13°C
0°C
Oceni objavo

Online delavnica: Razvoj storitev in produktov v NVO

Nevladne organizacije ste lepo vabljene na brezplačno delavnico na kateri vam bomo predstavili metode in orodja, ki vam bodo v pomoč pri razvoju ali nadgradnji vaših programov/ storitev/ produktov. Z njimi boste lahko vaše ideje hitro preverili, razčlenili, ovrednotili, njihov razvoj pa elegantno umestili med vaše delovne procese. Delavnica bo v četrtek, 28.5.2020, od 10h do 12h, na Zoom-u.

Vsebina delavnice

 

S CANVAS metodo za modeliranje poslovnih modelov z družbenim učinkom (en. Impact CANVAS) bomo vaše ideje razčlenili na najpomembnejše elemente in iz njih potegnili najvažnejše – družbeni učinek.

 

Z metodo KANBAN in njeno spletno aplikacijo Trello bomo vaše razčlenjene ideje oblikovali v učinkovite in pregledne delovne procese. Na tem mestu bomo obravnavali tudi definicijo »narejenega« (en. Definition of done).  

 

Za konec se bomo spoznali  še z metodo Retrospektiva s katero boste lahko sprotno vrednotili učinkovitost vašega dela in iz vaših delovnih procesov postopoma odstranjevali t.i. balast oziroma tista opravila, ki vam jemljejo čas, energijo, ustvarjajo nepotrebne stroške in ne vodijo k ustvarjanju dodane vrednosti.

 

Izvajalec delavnice: Kristijan Adamlje

 

Potek delavnice in prijava

Delavnica bo potekala v spletnem okolju ZOOM, v četrtek, 28.5.2020, od 10.00 do 12.00. Aplikacija ZOOM je dostopna na povezavi zoom.us.

 

Prijava na delavnico je obvezna. Na delavnico se prijavite do srede, 26.5.2020, do 12.00, na TEJ POVEZAVI.

Za dodatne informacije o delavnici ali pomoč pri uporabi aplikacije Zoom nas pokličite na 059 927 619 ali nam pišite na kristijan.adamlje@consulta.si.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Oglejte si tudi