Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
2°C
TOR.
24°C
6°C
Oceni objavo

Praznik športa v Zagorju

V soboto, 16. septembra, od 9. ure dalje!

Začnemo s kolesarskim vzponom na Zasavsko Sveto goro ob 9. uri zjutraj pri rondoju ob mestni ploščadi. Pohodniki se bodo ob 9.15 z mestne ploščadi odpravili na tradicionalni pohod po zagorski dolini, ob 13. uri pa se bo začel 18. tek po zagorski dolini. Tekači bodo tek začeli na Polšini, seveda pa bodo tudi tokrat lahko tekli otroci – cici tek na 300 metrov bo ob 13. uri potekal med Sparom in Gasilskim domom, otroški tek na 500 metrov se bo začel ob 13.10 na križišču pri Sparu, otroci, ki bodo tekli na 1000 m, pa bodo tek začeli ob 13.15 pri RCR v Podvinah.

Tek invalidov bo potekal med Sparom in Gasilskim domom, začel se bo ob 13.20, tek na 4,3 km pa se bo začel ob 13.15 pri odcepu za Šemnik.

Pestro športno dogajanje bo tudi na mestni ploščadi, kjer bodo ob 14.45 razglasili najboljše v posameznih tekaških kategorijah, že dopoldne, med 9. in 12. uro, pa se bodo obiskovalcem v okviru Festivala športa predstavljala zagorska športna društva. Poskrbljeno bo tudi za zabavo najmlajših.

Zaradi športnih tekmovanj bo med 13. in 14. uro popolna zapora državne ceste na relaciji Polšina-Izlake-Kisovec-Zagorje ob Savi (do tržnice).

Za zdrav duh v zdravem telesu skupaj z organizatorji Praznika športa v Zagorju ob Savi: Občino Zagorje ob Savi, Kolesarskim klubom Zagorska dolina, Športno zvezo Zagorje, Zavodom za šport Zagorje in Športnim društvom Izlake.

Oglejte si tudi