Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
2°C
SOB.
17°C
5°C
Oceni objavo

Delavnica prijave na razpis: Vključevanje ranljivih družbenih skupin na področju kulture

ZLHT-Regionalni center NVO vabi na brezplačno delavnico prijave na razpis: Vključevanje ranljivih družbenih skupin na področju kulture, ki bo v ponedeljek, 21.3.2016 od 17.00 do 19.30 ure v prostorih Dom Svoboda, Trg Franca Fakina 4, Trbovlje

Delavnica je namenjena vsem, ki se nameravate s svojim projektom prijaviti na javni razpis Ministrstva za kulturo za izbor operacij za večjo socialno vključenost pripadnikov ranljivih družbenih skupin na področju kulture v okviru Evropskega socialnega sklada v letih 2016 – 2017.

 

Na razpisu lahko pridobite sredstva v višini od 60.000 EUR do 120.000 EUR, pri čemer se sofinancira do 100 % upravičenih stroškov.

 

Cilja javnega razpisa sta:

  • krepitev zaposljivosti pripadnikov ranljivih skupin na področju kulture z usposabljanjem,
  • zaposlovanje pripadnikov ranljivih skupin na področju kulture.

 

Sofinancirali se bodo projekti, ki so namenjeni večji socialni vključenosti, krepitvi usposobljenosti in vstopu na trg dela na področju kulture (kulturnega in kreativnega sektorja) pripadnikov ranljivih skupin, ki so:

  • manjšinske etnične skupnosti (pripadniki italijanske in madžarske narodne skupnosti, romske skupnosti, narodnih skupnosti, opredeljenih v Deklaraciji Republike Slovenije o položaju narodnih skupnosti pripadnikov narodov nekdanje SFRJ v Republiki Sloveniji, različnih manjšinskih etničnih skupin ter priseljencev) in
  • invalidi.

 

Na usposabljanju vam bomo predstavili javni razpis in celotno razpisno dokumentacijo ter vam pomagali pri izpolnjevanju prijavnih obrazcev. Zaželeno je, da na delavnico prinesete svojo projektno idejo s konkretnimi vprašanji oziroma predizpolnjeno prijavnico.

 

Izvajalki:

Jelka Babič, svetovalka in vodja projektov; ekonomistka z dolgoletnimi izkušnjami v gospodarstvu na področju managementa, razvoja in  marketinga, v zadnjih desetih letih pa je vpeta v evropske, nacionalne in občinske projekte.

Barbara Možina, strokovna sodelavka; dobro pozna evropske in nacionalne razpise in že nekaj let svetuje pri pripravi projektnih prijav, kot tudi nudi podporo pri izvajanju projektov in poročanju.

Prijava:

Prijavite se lahko preko e-prijave do ponedeljka, 21. 3. 2016 oz. do zasedenosti mest.

 

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

 

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi