Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
-3°C
PON.
10°C
-1°C
Oceni objavo

Brezplačna delavnica SODOBNE SPLETNE STRANI – ogledalo NVO

ZLHT - Regionalni center NVO, skupaj z Mrežo nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo, organizira brezplačno delavnico za nevladne organizacije v regiji, ki želite spoznati aktualne trende in uporabne načine urejanja vsebin na spletnih straneh.

sreda, 6. november 2019,
17.00 – 19.00
Mladinski center Trbovlje
Ulica 1. junija 18, 1420 Trbovlje.

Uporabna in prijazna spletna stran je ogledalo vaše nevladne organizacije. Udeleženci delavnice boste spoznali aktualne trende, bistvene elemente in uporabne načine urejanja vsebin na spletnih straneh. Po izobraževanju boste bolje poznali osnove sodobnega spletnega založništva, ki pripomorejo k temu, da so spletne strani uporabnikom in spletnim iskalnikom prijazne in vidne.

Če vaša organizacija še nima spletne strani vam bomo predstavili možnost, kako lahko ugodno pridobite tipsko spletno stran. Spletno stran, ki jo boste lahko sami urejali in na enostaven način dodajali aktualne vsebine. Spoznali boste kako takšna spletna stran izgleda in ali je primerna glede na vaše potrebe.

Predhodno znanje ni potrebno, nekaj prenosnih računalnikov bo na voljo za uporabo. S seboj lahko prinesete svoj prenosni računalnik, da boste urejanje vsebin lahko preizkusili tudi v praksi. Izobraževanje je namenjeno pripravi vsebin na katerikoli platformi za objavljanje vsebin na spletu. Izobraževanje bosta vodila Žiga Kranjec, uni. dipl. inž. rač. in inf. iz Društva Ljudmila in IKT vodja in razvijalec pri mreži NVO za vključujočo informacijsko družbo in Klara Kržišnik, vodja ZLHTRegionalnega centra NVO. Za lažjo organizacijo prosimo, da se predhodno prijavite do ponedeljka, 4. 11. 2019 na elektronski naslov: klara.krzisnik@consulta.si ali 059 927 619.

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi