Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Povezovanje za uspešne prijave na javni poziv Partnerstva LAS Zasavje

Imate projektno idejo ali željo po sodelovanju v projektnih LAS? Pridružite se nam na spletnem srečanju v četrtek, 9. 12. 2021 ob 17. uri za vzpostavljanje partnerstev in seznanitev s priložnostmi 5. javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja Partnerstva LAS Zasavje. Na srečanje vabimo predstavnike nevladnih organizacij, javnega sektorja in gospodarstva.

Z namenom vzpostavljanja učinkovitih partnerstev organiziramo spletno srečanje za vse tiste, ki želite bolj spoznati 5. javni poziv Partnerstva LAS Zasavje, poiskati projektne partnerje in oblikovati ali nadgraditi vaše projektne ideje. Predmet 5. javnega poziva Partnerstva LAS Zasavje je izbor operacij lokalnih akterjev, ki se z namenom doseganja skupnega cilja povežejo v partnerstva, ki so upravičena do nepovratnih javnih finančnih sredstev iz naslova izvajanja Lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014 - 2020 bodisi iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, bodisi iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter nacionalnih sredstev. Skupno je na voljo 617.589,76 EUR.

Možnosti za sofinanciranje imajo projekti, ki bodo naslavljali naslednja tematska področja:

1. Ustvarjanje novih delovnih mest

2. Razvoj osnovnih storitev

3. Varstvo okolja in ohranjanje narave

4. Večja vključenost mladih, žensk in drugih ranljivih skupin

Več o razpisu in prijavne obrazce najdete na povezavi. Rok za oddajo vlog je 31. 1. 2022.

Termin srečanja:

četrtek, 9. 12. 2021 ob 17. uri prek spleta

Program srečanja:

-        predstavitev 5. javnega poziva Partnerstva LAS Zasavje

-        aktivnost mreženja in delo v skupinah

Na spletnem srečanju vas bomo seznanili z informacijami o aktualnem pozivu Partnerstva LAS Zasavje in predstavili pogoje za sodelovanje.

Osrednji del srečanja bo namenjen povezovanju s partnerji, izmenjavi idej ter odgovorom na vprašanje kako sestaviti projekt za uspešno prijavo na aktualni poziv Partnerstva LAS Zasavje.

Prijave:

Prijave na dogodek so obvezne prek elektronskega obrazca na povezavi do torka, 7. 12. 2021. Dan pred dogodkom boste prejeli povezavo za dostop do spletnega srečanja na vaš e-naslov.

Organizator:

Dogodek organizira Regionalni center NVO v sodelovanju s Partnerstvom LAS Zasavje.


Veselimo se srečanja z vami!

Oglejte si tudi