Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
-3°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

Prispevaj za dober namen

V mesecu maju vas vabimo na Dobrodelno malico v Okrepčevalnico Kuhla na Spodnji Log pri Litiji, kjer lahko v času malice z naročilom Fit krožnika ali prostovoljnim prispevkom donirate za dober namen. Zbrana sredstva bodo namenjena akciji Božički na kolesih, ki jo vsako leto organizira Kolesarsko društvo Litijski tempomat.

Na Regionalnem centru NVO smo z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe povezali Okrepčevalnico Kuhla in Kolesarsko društvo Litijski tempomat v skupno akcijo Dobrodelna malica.

Pri tem pa potrebujemo vašo pomoč.

Prispevaš lahko:

z naročilom Fit krožnika

s prostovoljnim prispevkom

Kje: Okrepčevalnica Kuhla, Spodnji Log pri Litiji

Kdaj: od 1. do 31. maja 2022 

Dobrodelna malica poteka celoten mesec maj 2022, ko lahko v Okrepčevalnici Kuhla na Spodnjem Logu pri Litiji z naročilom Fit krožnika, v času trajanja malice, ali s prostovoljnim prispevkom podprete akcijo Božički na kolesih. Ob vsakem naročilu Fit krožnika tako prispevate 0,5€, ki bo namenjeno obdarovanju otrok iz socialno šibkejših družin.

Kdo so Božički na kolesih?

Kolesarsko društvo Litijski tempomat združuje kolesarske navdušence, ki jih druži želja po razgibanem preživljanju prostega časa. S svojo dobrodelno noto vsako leto razveselijo otroke z akcijo Božički na kolesih in obenem opozarjajo voznike na kolesarje v cestnem prometu. Zbrana sredstva z Dobrodelno malico bodo porabili za obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin v okviru akcije Božički na kolesih.


Okrepčevalnica Kuhla + Kolesarsko društvo Litijski tempomat = Dobrodelna malica

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen. Preveri kaj je na meniju ta teden https://bit.ly/3MFeGQN.

Pa dober tek!

Oglejte si tudi