Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
-2°C
PON.
10°C
0°C
Oceni objavo

KROVSTVO IN KLEPARSTVO

Preventivni pregled strehe po končani zimi
Kako poskrbeti za našo »streho nad glavo«?


Po vetrovni jeseni, deževni, a letos ne prav snežni zimi, je nujno poskrbeti za naše strehe. Z rednim čiščenjem in vzdrževanjem strehe in njenih pripadajočih kleparskih elementov, poskrbimo, da imamo s streho čim manj skrbi in stroškov. Kot ne obstaja specialno delo, ki bi ga lahko opravljal kdorkoli, vsakdo ni primeren za delo na strehi.

V kolikor potrebujete strokovno izvedbo kakršnihkoli del na strehi, vam radi ustrežemo.


TESARSKE STORITVE Izvajamo delno menjavo in popravilo starih ostrešij, izdelujemo različne frčade, deskamo strešne konstrukcije, izdelamo prezračevanje streh, letvamo, izdelujemo in montiramo nadstreške in podaljške obstoječih streh,...


KROVSTVO Na novo prekrivamo ali adaptiramo obstoječe strehe, rekonstruiramo starejše stanovanjske objekte in novogradnje. Prekrivamo z različnimi kritinami, kot so: pločevinaste, vlakno-cementne, profilirane, opečne, betonske in bitumenske kritine, demontiramo in varno odstranjujemo tudi azbestno kritino, poskrbimo za varen odvoz.


KLEPARSKE STORITVE Izvajamo kleparska dela z materiali kot so:
aluminij, barvni aluminij, baker, rostfrei, cinkotit in pocinkana pločevina.
Montiramo žlebove, odtočne cevi, strešne žlote in obrobe, snegolove, različna strešna okna in svetlobne kupole, čelne obrobe, dimniške obrobe in dimniške kape, prekrivamo frčade z ravno pločevino, izdelujemo in montiramo kovinske okenske police,...
 

V kolikor rabite našo pomoč, nam lahko pišete na e-naslov: igor.pistotnik@gmail.com ali nas pokličete na tel. št.: 03/56-69-580 in 041-673-979. Vabimo vas tudi k ogledu  naše fb in internetne strani.  



Oglejte si tudi