Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
7°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Ultra trail Vipavska dolina

Z veseljem napovedujemo prvi Ultra trail Vipavska dolina, ki se bo odvijal v Vipavski dolini drugi vikend v maju, spremljevalni program pa bo trajal od 8. do 17. maja 2015. Organizatorjem je uspelo združiti moči in predstaviti enotno podobo – od Okusov Vipavske na Dvorcu Zemono, Šembijske pomladi, pohoda po Gori in šmarenskih gričih, majskega teka v Ajdovščini do tradicionalnega plezalnega vikenda s številnimi predavanji iz sveta alpinizma.

V okviru spektakla Ultra trail je povabilo namenjeno v prvi vrsti predvsem tekačem, ki želijo preizkusiti in okusiti tri razdalje: 100 km, 50 km in 25 km. Organizatorji so poskrbeli, da so proge speljane tako, da boste spoznali Vipavsko dolino v vsem svojem sijaju: od nepozabnih razgledov od Jadrana pa do Alp, spomladanskih vonjav, okusov, ki spodbudijo duha, do gostoljubnih domačinov. Organizatorji so prepričani, da vas bo Ultra trail Vipavska dolina navdušil: z izzivom, z razgledi, naravo in okusi, ki bodo lajšali korake.

V spremljevalnem programu tekaške preizkušnje pa se bo zagotovo našlo za vsakega nekaj: od gastronomskih in kulinaričnih užitkov do športnih, glasbenih in izobraževalnih vsebin. Vsekakor gre za dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

V maju se torej dobimo v Vipavski dolini – VABLJENI!

Odbor Ultra trail Vipava

Oglejte si tudi