Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C
Oceni objavo

Rokometašice ŽRK Mlinotest Ajdovščina v sezono z novim opremljevalcem in novim trenerjem

Ženski rokometni klub Mlinotest,

 ki zadnje sezone ves čas drži stik z vrhom slovenskega ženskega rokometnega rokometa, je v novo sezono stopil s kar dvema novostima. 

Prva je menjava glavnega trenerja Dušana Vidmarja, ki po treh letih zapušča mesto glavnega trenerja članske ekipe. Razlog za odhod ni športne narave, ampak povečano delo v lastnem podjetju. Temu primerno je zmanjkalo časa in energije še za zahtevno vodenje ekipe, ki vsako leto meri med najboljše v državi. Štafetno palico bo začasno prevzel Aleksander Lapajne, ki mu uprava Mlinotesta popolnoma zaupa in verjame v nadaljnjo uspešno zgodbo.

Druga novost pa je menjava športne opreme. Ajdovski ženski rokometni klub je namreč pred prvo domačo tekmo v novi tekmovalni sezoni naznanil novega športnega opremljevalca. To je postala športna blagovna znamka Erima, za katero je zastopnik za Slovenijo podjetje ELEVEN SPORT d.o.o.  (www.eleven.si)

Mlinarke so se tako pridružile hitro rastoči Erima skupini, saj priznano nemško blagovno znamko do sedaj v tujini že nosijo vrhunske ekipe kot so: nemška rokometna velikana SG Flensburg Handewittt in Rhein-Neckar Lowen, francoski rokometni klub HBC Nantes, nemški nogometni klub FC Köln, švicarska rokometna reprezentanca, avstrijska olimpijska reprezentanca ter mnogi drugi klubi. 

Nič drugače pa ni niti v Sloveniji, kjer poleg raznolikih manjših športnih ekip, podjetij, šol in posameznikov, Erima opremo ponosno nosijo tudi rokometni klubi Koper, Ormož, Slovenj Gradec, Dobova, SVIŠ Ivančna Gorica, Grosuplje, Škofljica, Jadran-Kozina, Velika Nedelja, Jadran Bluemarine in Naklo. Predsednik kluba Ivan Vodopivec je ob podpisu pogodbe dejal: ”Veseli smo, da smo se za sodelovanje dogovorili s športno blagovno znamko Erima. Dekleta so opremo označila za odlično, tako iz estetskega vidika, kot tudi iz vidika kakovosti materiala. Njihovo sodelovanje s svetovno znanimi klubi in reprezentancami le potrjuje, da gre za zelo kvalitetno znamko, tako da upam v večletno uspešno sodelovanje”. 

ŽRK Mlinotest bo svojo novo opremo predstavil na prvi domači tekmi proti aktualnim prvakinjam Krim Mercatorju. Srečanje je na sporedu v soboto, 23.9.2017 ob 20:00 v športni dvorani na Policah. Sezonske karte so že na voljo v Oaza sport baru. 

Foto: RF studio Robert Ferjancic

Povezave

bit.ly/2fG27Ia

Oglejte si tudi