Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

90 let Mihaele Mislej z Goč

V soboto, 22. avgusta, je naša sovaščanka Mihaela Mislej, druga najstarejša Gočanka, praznovala visoki jubilej - 90 let. Po vojni si je ustvarila družino in v skupnem življenju z možem Ludvikom sta se jima rodili dve hčerki, Bojana in Alenka. Njeno življenje je bilo težko, skromno, vendar pošteno. Za dom je skrbela ob službi kuharice in čistilke na podružnični osnovni šoli Goče. 

Njena najtežja preizkušnja je bila moževa bolezen. Klub veliki žalosti ob njegovem slovesu je njeno življenje steklo dalje z vso podporo vseh najbližjih. Prav posebno veselje ji vlivajo njeni vnuki in sedaj že pravnuki, kakor tudi sosedje in sovaščani. Tudi Mihaelo je pred desetimi leti prizadela možganska kap, vendar ji ob skrbni negi hčerke Alenke zdravje še kar dobro služi. Dneve preživlja s hčerko in zetom ob poslušanju radia Ognjišča, listanju revije Ognjišče in mesečnika Vipavski glas. Razveseli se vsakega obiska.

Da je njeno bogato življenje bilo opaženo, je potrjeno v teh dneh, ko so jo z obiski, pozornostjo in voščili razveselili njeni najbližji, sorodniki, prijatelji, sosedje in vaščani. Vsi smo ji zaželeli, da čas, ki ji je odmerjen, preživi v zdravju in majhnih radostih ter ohrani mladost v svojem srcu. 

Anja Godnič

Oglejte si tudi