Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

»Zavrtimo skupaj kolo življenja v pravo smer!«

Poenotena novoletna okrasitev

Prednovoletni kampanji Življenje na Krasu in v Brkinih se vrti naprej, ki nas je lani v občutljivih okoliščinah navdala s polno mero optimizma in se letos nadaljuje, se pridružujemo tudi turistične destinacije Brda, Nova Gorica in Vipavska dolina z Miren Krasom in Vipavo.

V podporo sporočilu Krasa in Brkinov ter z željo, da leto 2022 ponovno prinese ČAS za druženje, za aktivnosti in potovanja, čas za gostoljubje in doživetja, iz treh žlahtnih vinskih regij kličemo:

»Zavrtimo skupaj kolo življenja v pravo smer!«.


POENOTENI MOTIVI NOVOLETNIH DEKORACIJ NA POVEZANEM TERITORIJU

Na partnerje turizma, društva, izobraževalne in druge ustanove ter celotno lokalno skupnost naslavljamo toplo povabilo: »Obarvajmo december s pozitivnimi mislimi in jih podprimo s tematskimi dekoracijami, ki bodo skupnemu sporočilu dale obraz in močnejši glas!«

Pospremimo sporočilo povezanega teritorija z novoletno zdravico v obliki prazničnega motiva steklenice. Različne oblike steklenih posod za vodo, vino, sokove, žganice ... lahko obesimo na novoletna drevesca, postavimo pred vrata, na sode, ob vodnjake, na okenske police, v pisarne, na mize domov in restavracij ali ob kolesa, ki s simboliko vrtenja ostajajo aktualna tudi letos.

Za dekoracije uporabimo okolju prijazne materiale iz domačih predalov, ostanimo ljubeznivi do narave. Kjer lahko, umestimo luči, ki bodo našim željam dodale svetlobo in jih ponesle proti zvezdam. Naše misli gradijo našo realnost in našo prihodnost. Zaupajmo moči povezovanja, naj se sliši glasen odmev skupne želje za dobro leto 2022!

Vabljeni, da sledite YouTube Čas za vas, kjer bomo delili namige za izvirne dekoracije.

Poženimo kolo dobrih misli in sodelovanja v pravo smer. Z odgovornostjo do sebe in skupnosti. Naj se  življenje na Krasu in v Brkinih, v Brdih in v Vipavski dolini ter po vsem svetu zavrti v lepo, zdravo, aktivno in polno leto 2022!


ČAS za VAS tokrat naslavlja NAS, prebivalce teritorija, povezanega v edinstveno pripoved, ki jo skupaj pišemo Brda, Vipavska dolina, Brkini in Kras!


Za Brda: ZTKMŠ Brda
Za Vipavsko dolino: JZ za turizem NG in VD ter Zavod Trg Vipava
Za Kras in Brkine: Ora Krasa in Brkinov
Za Miren Kras: Turizem Miren-Kostanjevica

Oglejte si tudi