Logo MojaObčina.si
JUTRI
28°C
8°C
SRE.
24°C
13°C
Oceni objavo

Zaključek otroškega gledališkega abonmaja

V soboto, 23. 3. 2024 smo zaključili z otroškim gledališkim abonmajem, ki je bil v šolskem letu 2023/24 na Gočah zelo dobro obiskan. Za zaključek smo v goste povabili Andrejo Lapajne, ki v okviru svoje blagovne znamke Annemian Art čudovito poslikava obraze. Vrsta pred njenim čarobnim kovčkom se je neprestano vila in Andreja je v treh urah poslikala 55 otroških obrazov, ki so zažareli od samorogov, pikapolonic, pajkov, rožic, pošasti …

Da pa otrokom ni bilo med čakanjem na poslikavo in predstavo dolgčas, je poskrbela Teja iz MDPM Ajdovščina, ki je skupaj z otroki vodila ustvarjalne pomladne delavnice. Otroci so v duhu materinskega dneva ustvarili prekrasne travniške šopke in oblikovali voščilnice, polne rož ter cvetja.

Končno pa je napočil čas tudi za predstavo Čarobna mineštra v izvedbi KUKUC gledališča. Otroci so se skupaj z maestrom učili skuhati prav posebno mineštro, ki jo lahko imajo vedno s seboj in ki jim pričara nasmeh na obraz. Saj, kot pravi Maestro: »Srečo vedno nosimo s seboj.« Hvala vsem otrokom in staršem, ki ste obiskovali letošnji gledališki otroški abonma. Želimo vam smeha polno pomlad in se vidimo jeseni v novi sezoni abonmaja!

Meta Furlan

Oglejte si tudi