Logo MojaObčina.si

Veržej

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
0°C
-4°C
Deli
1291

Slavje v Športnem centru Bunčani

Po končanem prvenstvu Medobčinske lige malge nogometa Križevci in po osvojenem naslovu prvakov, se je v Bunčanih začelo slavje.

V nedeljo, 18.6.2017 v Bunčanih ni bil običajen dan. Bil je poseben dan. Dan, ki se je zapisal v zgodovino športnega društva in celotne vasi. Nikoli prej namreč, ekipa malega nogometa ni končala prvenstva na prvem mestu lestvice. To se je tudi primerno proslavilo. Ob 13. uri so se v Športnem centru Bunčani začeli zbirati igralci, podporniki in simpatizerji društva, da se poveselijo ob osvojenem naslovu. Predvsem pa se je vodstvo društva in njen predsenik Jožef Tušak hotelo zahvaliti vsem zaslužnim za tak izjemen uspeh sezone. Do uspeha je potrebnih več deležnik. Eden pomembnih so zagotovo tudi vaščani, navijači in podporniki.

Tako sta predsednik društva in župan Občine Veržej Slavko Petovar najprej podelila priznanja za izjemen trud – 1. mesto MLMN Križevci vsem igralcem, ki so nastopali v sezoni 2016/17. Podeljene so bile tudi zahvale donatorjem in podpornikom društva, brez katerih danes društvo ne bi bilo uspešno. Posebna zahvala pa je šla tudi vaščanom Bunčan, ki športnemu društvu pomagajo na različne načine.

Na koncu uradnega dela slavja pa je sledilo presenečenje igralcev in vaščanov Bunčan. Hoteli so sporočiti, da pa danes športa in športnega društva v Bunčanih ne bi bilo brez enega človeka. To je predsednika Jožefa Tušaka. Podeljena mu je bila zahvala za požrtvovalno delo in predanost športnemu društvu ter za izjemen trud pri urejanju okolice celotne vasi. Namreč Jožef Tušak veliko svojega časa pusti, ne samo na igrišču in pri gasilskem domu, ampak tudi pri urejanju vasi, ki ima danes po njegovi zaslugi veliko lepšo okolico. Zato so mu vaščani Bunčan zelo hvaležni. Podeljena mu je bila plaketa, darilni bon in spominski dres sezone 2016/17 s podpisi vseh igralcev, ki so nastopali v sezoni. Igralci so se na koncu z zahvalo zahvalili tudi Dragici Jager, ki skrbi za čiste drese in v času tekem tako rekoč za vso dogajanje izven igrišča.

Kljub malenkost vetrovnemu vremenu pa veselja to ni pokvarilo. Prišlo je veliko podpornikov, tudi iz širše okolice. Tako se je slavje v Bunčanih zaključilo z novo željo in ciljev, da v novo sezono zakorakajo še močnejši in poskušajo obraniti osvojeno prvo mesto. Ob takšni podpori navijačev bo to nekoliko lažje.

 

Dominik Štrakl

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!