Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
5°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

SODELOVANJE ŠD NK VERŽEJ IN VRTCA KRIŽEVCI

Predšolski otroci vrtca Križevci so se odpravili na dvodnevno bivanje v Veržej - Zavod Marianum. Program, ki smo ga pripravili je namenjen raziskovanju, doživljanju narave  in gibalnih aktivnosti ter predvsem pridobivanju izkušenj s samostojnostjo.

V NK Veržej so se z veseljem odzvali na našo prošnjo, da našim predšolskim otrokom pripravijo popoldanske športne aktivnosti na igrišču ŠD NK Veržej. Otroci so spoznali osnovne informacije o najbolj razširjenem moštvenem športu na svetu – nogometu. Vodja nogometne šole g. Jožek Špilak in trener mlajših nogometašev g. Niko Bošnjak sta na otrokom zanimiv  način in preko igre predstavila, kako v njihovem klubu poteka delo z najmlajšimi nogometaši. Vse skupaj sta povabila na nogometni kamp, ki bo pri njih potekal od 29. do 31. junija 2022. Najbolj zagreti so bili naši otroci, ki že obiskujejo treninge v selekciji U7 in svojim vrtčevskim prijateljem so s ponosom pokazali kje trenirajo nogomet.

Druženje smo končali z vodno zabavo, in sicer igro z vodnimi baloni. Zelo pa se nam je prilegel še sladoled. Zahvaljujemo se obema trenerjema in vodstvu kluba, da so nam omogočili prijetno športno popoldne.

Renata Slavinec Berden, vodja vrtca Križevci

Oglejte si tudi