Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Veržej odslej tudi na spletu

Občina Veržej je za občane odprla nov informacijski medijski kanal, ki povezuje lokalno skupnost. V navalu novic iz vsega sveta se hitro zgodi, da novice iz lokalnega okolja ostanejo spregledane. To vrzel bomo v občini Veržej zapolnili z uporabo portala MojaObčina.si.
Spletni portal MojaObčina.si je javno odprt informacijski prostor, kjer lahko lokalni pisci vsebin in uredniki objavljajo novice in dogodke, s čimer širijo svoje informacije in znanje preko sodobnih multimedijskih komunikacijskih kanalov. Vsak uporabnik portala lahko pridobi status pisca, ki mu omogoča širjenje informacij znotraj svoje občine in njene bližnje okolice. Bralcem pa so te informacije dostopne po številnih vsebinskih kanalih.

 

Informacije na portalu dosežejo spletne bralce na naslovu MojaObčina.si in mobilne uporabnike na naslovu m.mojaobcina.si. Novice pa lahko občani spremljajo tudi preko Facebook strani. Spletni portal tako preko prispevkov o dogajanju v lokalni skupnosti že skoraj dve leti povezuje društva, ustanove, podjetnike, obrtnike in posameznike v 68 občinah.

 

Ker želimo prebivalcem občine ponuditi najbolj sveže in aktualne informacije in novice o dogajanju v lokalni skupnosti, smo v sredo, 6. aprila in torek, 12. aprila 2016, na delavnico povabili društva in organizacije, ki delujejo v občini Veržej in bodo od zdaj sodelovale pri soustvarjanju medija. Udeleženci so se naučili, kako lahko sami uporabljajo uredniški vmesnik za vpis, objavo in deljenje informacij po javno dostopnem spletnem prostoru. S tem so se naučili, kako na pravi način v lokalnem okolju predstavijo in iščejo vse pomembne lokalne in regijske informacije.

 

Vse bralce pa pozivamo, da nas spremljate še naprej in ostajate na tekočem z lokalnimi novicami. Če želite soustvarjati pri pisanju vsebin, pa se lahko pridružite naši pestri ekipi.

Oglejte si tudi