Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
PON.
25°C
7°C
Oceni objavo

NA DNEVIH CIVILNE ZAŠČITE JE PRIZNANJE PREJELO TUDI PGD BUNČANI

V Gledališču Park Murska Sobota je v torek, 5. marca 2024 potekala osrednja regijska slovesnost s podelitvijo priznanj in nagrad Civilne zaščite v letu 2024.

Ob tej priložnosti so bila vročena priznanja in nagrade Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite, poklicnih in prostovoljnih reševalnih sestavov ter drugim posameznikom, skupinam, občinam ter gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč za leto 2023.

Za območje Pomurja je poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije podelil skupaj 42 priznanj Civilne zaščite, od tega 8 bronastih znakov Civilne zaščite, 23 srebrnih znakov Civilne zaščite, 4 zlate znake Civilne zaščite, in 7 plaket Civilne zaščite. Ta priznanja so zahvala za dolgoletno in požrtvovalno delo na področju zaščite, reševanja in pomoči, številna pa tudi za hrabra dejanja ob različnih vrstah nesreč.

Zlati znak Civilne zaščite je prejelo tudi Prostovoljno gasilsko društvo BUNČANI – za 120 letnico delovanja.

Iskrene čestitke!


Oglejte si tudi