Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Testiranje oseb, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga je brezplačno

Glede na novo Uredbo o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2,  s katero se v posebni presejalni program določa tudi osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga, se le-tem, po novem,omogoča prednostna obravnava na testiranjih, podobno kot je tourejeno že za zaposlene v zdravstvu, vzgoji in izobraževanju, ipd..

Zato se v ZD Ljutomer prilagajamo tej uredbi na način, da bomo za to skupino testirancev uvedli dva termina na teden in sicer v torek od 14.00 do 16.00 ter v petek od 12.00 do 14.00.


V teh dveh terminih bomo testirancem izdajali tudi pisna potrdila, vsi testiranci pa bodo prejeli tudi SMS sporočilo o rezultatu testa.



Še vedno ostaja termin za testiranje splošne populacije in sicer vsak ponedeljek in četrtek od 14.00 do 16.00.


Naročanje na ta testiranja več ni potrebno.



V ZD naprošajo edino večje delodajalce, katerih zaposleni bi se katerega od dveh razpisanih testiranj udeležili v večji skupini (20 ali več oseb), da nas o tem predhodno le obvestijo na covid19@zd-lju.si oz. na tel 02 5851 409.



Ob sobotah še vedno poteka testiranje (PCR in s hitrimi testi) samoplačniško. V tem primeru je predhodna prijava na že omenjen kontakt potrebna.




Kolektiv ZD Ljutomer


Oglejte si tudi