Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Sproščanje cepilne sheme

Glede na javno objavljeno informacijo, da se sprošča cepilna shema, iz ZD Ljutomer sporočajo, da bodo od ponedeljka 10.5.  naprej začeli cepiti tudi mlajše od 50 let, s tem, da bodo prioritetno cepljeni najprej vsi, še prijavljeni in necepljeni v starosti nad 50 let, prioritetne skupine ter kritična infrastruktura.  Zato pozivamo vse prijavljene v tej starostni skupini, da v teh dnevih pričakujete klic na cepljenje.

V ZDju bodo okrepili cepilne ekipe v naslednjih tednih, vse z željo, da v skladu z večjo količino pritekajočega cepiva čimprej pocepijo vse že prijavljene in ostale zainteresirane, ki se še bodo prijavljali na cepljenje.



Na vse, ki se še niste prijavili na cepljenje, apelirajo, da se prijavite na novi prijavni platformi na spletni strani zVEM (https://zvem.ezdrav.si/cepljenje) in s tem razbremenite cepilno INFO TOČKO zdravstvenega doma.



Še vedno pa bo v ZDju vsak ponedeljek in četrtek od 12. do 15. ure odprta telefonska linija 041-360-909  za vse informacije in prijave na cepljenje.


Vsem ki so se že prijavili na cepljenje v ZDju , se ni potrebno ponovno prijavljati.




Oglejte si tudi