Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Prijava na brezplačni topli obrok za učence in dijake Občine Veržej v času organiziranega izobraževanja na daljavo

Spoštovani starši/rejniki!

Na podlagi dopisa MIZŠ ter v skladu s  pozivom Občine Veržej vam sporočamo, da bo OŠ Veržej v času izvajanja pouka na daljavo organizirala pripravo brezplačnega toplega obroka za učence in dijake, ki so v skladu s kriteriji upravičeni do subvencioniranega toplega obroka.

Do brezplačnega toplega obroka so upravičeni učenci in dijaki, katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniški družini.

Šola bo upravičenost učenca do brezplačnega obroka preverila v CEUVIZ. Dijaki ob prvem prevzemu priložijo dokazilo o upravičenosti do brezplačnega obroka. Prijava za prevzem toplega obroka velja za celotno obdobje šolanja na daljavo.

Starši izpolnite prijavnico na tej povezavi: http://bit.ly/OSV-TopelObrok in sicer do nedelje, 8. 11. 2020 do 18. ure.

Prevzem obroka bo možen v ponedeljek, 9. 11. 2020 od 12.30 – 13.00 ure na prevzemnem mestu pred kuhinjo vrtca Veržej. Obvezna je uporaba obraznih mask. Vsak prevzemnik mora imeti s seboj čisto posodo.

Če osebni prevzem ni možen, sporočite to v ponedeljek zjutraj na tel. št. 031 300 685, kjer smo dosegljivi tudi za druge informacije v zvezi s prehrano.

S prijavo privolite, da občina in šola osebne podatke uporabijo za organizacijo in prevzem toplega obroka.

Poziv občine si lahko ogledate na tej povezavi.

Oglejte si tudi