Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Obvestilo Knjižnice Domžale

Obvestilo Knjižnice Domžale

Knjižnica Domžale vas od četrtka, 28. maja 2020, ponovno vabi, da dostopate do knjižnih polic in si samostojno izbirate gradivo!

Gibanje in zadrževanje v prostorih knjižnice je zaenkrat še omejeno. Kljub temu da je dostop do gradiva prost, še vedno priporočamo, da si bralci knjige izposojate po predhodnem naročilu. Čim manj se dotikajte različnih površin v knjižnici, predmetov, med drugim se izogibajte listanju knjig. Čitalnice, študijski prostori, računalniška mesta ostajajo zaenkrat še zaprti.

Gradivo, ki si ga želite izposoditi, še vedno lahko naročite preko telefona (5 enot) ali preko Cobissa (10 enot). Po naročilu je potrebno počakati na potrditev knjižnice, da je gradivo pripravljeno. Vračilo poteka kot običajno, gradivo pa mora za nekaj dni v karanteno.

Za dobro in zanimivo branje vam ponujamo pakete izbranih knjig - BRALNE POSLASTICE. V vseh naših knjižnicah vas v zaprtih vrečkah čaka gradivo. Označili smo, kakšen žanr se skriva v vrečki. Za otroke smo navedli starost in okvirno temo vsebine. Pripravili smo knjige, revije in DVD-je. Vrečko vam izposodimo, gradivo pa boste vrnili kot običajno – v Domžalah v vračalnik, v krajevnih knjižnicah pri izposojevalnem pultu.

Dragi bralci, prosimo vas, da pred vstopom v knjižnico upoštevate napotke zaposlenih ter si preberete priporočila na plakatih. V knjižnico vstopajte le, če ste zdravi, med obiskom knjižnice nosite zaščitno masko in si razkužite roke – razkužila so na voljo pri vhodu v knjižnico. Upoštevajte predpisano varnostno razdaljo med obiskovalci, pregledane knjige, ki si jih ne boste izposodili, odložite na označena mesta, in če le mogoče, uporabite brezstična plačilna sredstva.

Glede na razvoj epidemiološkega stanja v regiji in državi bo odprtost knjižnice postopno prehajala v manj omejene faze, o čemer vas bomo sproti obveščali. Spremljate našo spletno stran in družbena omrežja.

Hvala za razumevanje.

Knjižnica Domžale

Oglejte si tudi