Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Gledališki abonma za odrasle v Trzinu

Pred leti so trzinski kulturniki že pripravili gledališki abonma, nekaj naslednjih let so pripravo abonmaja omejevale take in drugačne prilike, toda letos se gledališki abonma za odrasle ponovno vrača v domač kulturni dom. Sestavljen je iz najboljših predstav slovenskih ljubiteljskih gledališč, bodisi so to nagrajene predstave, bodisi so nagrajene besedilne predloge predstav. Vsekakor se nam obeta zanimiva in tudi intrigantna gledališka sezona. http://www.kud-trzin.si/abonma-2018-19/
Predstave bodo potekale po naslednjem programu:
• sobota, 6. oktober 2018: Čarovnice iz Eastwicka, KUD Fofite, Medvode
• sobota, 10. november 2018: Vrv, Gledališko društvo Radeče
• sobota, 1. december 2018: Tramvaj Poželenje, KD Gledališče Velenje
• sobota, 2. februar 2019: Norci, Koroški deželni teater, Slovenj Gradec
• sobota, 9. marec 2019: Jack ali skodelica kave, Hlodi, KUD Franc Kotar Trzin
• sobota, 6. april 2019: Vesoljska postaja Sprava, (Iz)redni teater društva Tombas, Litija

Vse predstave bodo na sporedu s pričetkom ob 20.00 uri v Kulturnem domu Trzin.
Abonma po ugodnih redni ceni 32€ in še ugodnejši znižani ceni 20€ (za dijake, študente in upokojence z veljavno izkaznico) je mogoče vpisati do vključno 6. oktobra 2018 prek spletne strani organizatorja KUD Franc Kotar Trzin www.kud-trzin.si, po telefonu 070 424 878 ali osebno na dan prve predstave od 18. ure dalje v Kulturnem domu Trzin, kjer pa bo plačilo mogoče le z gotovino.

Obenem bodoče abonente obveščamo, da bodo redni abonmaji prenosljivi, znižani abonmaji pa izdani na imena abonentov. Redne cene vstopnic bodo za posamezno predstavo po 8€.
Pomembna novica iz kulturnih vrst je tudi ta, da se v novi sezoni 2018/19 ukinja vstopnica 2-za-1 oz. »plača eden, gledata dva«, ki je bila na voljo za dijake, študente in upokojence do sedaj, zato vsi navedeni še posebej vabljeni k nakupu abonmaja.

Oglejte si tudi