Tržič

DANES
19°C
8°C
JUTRI
18°C
13°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v Tržiču za teden od 19. do 25. oktobra 2015

Naj vas znova povabimo k obisku dogodkov, ki se bodo naslednji teden odvijali v Tržiču.

 

Že v torek bo v Knjižnici dr. Toneta Pretnarja predstavitev knjige 100 sodnijskih avtorja dr. Petra Čeferina. V njej se najdejo zanimive zgodbe, s katerimi se je srečal v svojem odvetniškem poklicu. Seveda pa v njej ne manjka odmevnih, v slovensko zgodovino zapisanih sodnih primerov. V sredo bo prav tako v knjižnici predavanje Lile Prap Pomen slikanice, jezika na predbralne sposobnosti.

 

Najavljamo tudi Slovensko - dalmatinski večer s Tanjo Zajc Zupan, Klapo Gallus in pevko Tejo Saksida, ki bo v Kulturnem centru Tržič v petek, 23. oktobra ob 19. uri. Vstopnice si še lahko že zagotovite  v TPIC Tržič. 

 

V Jožefovi dvorani v Tržiču bo v soboto, 24. oktobra, ob 19. uri odprtje razstave fotografij Marjana Kocmurja Umik čez Ljubelj, maj 1945 s kratkim kulturnim programom.

 

V soboto in nedeljo bo v Dvorani tržiških olimpijcev vrhunski športni dogodek - Državno prvenstvo v športnem plezanju. Vrhunec tekmovanja z nastopom elite slovenskih plezalcev, vključno s tržiškimi, si lahko ogledate na finalni tekmi, ki se bo pričela v soboto, ob 20.uri. Vabljeni, da s skupnimi močmi glasno podpremo tržiške plezalce.

 

Podrobnejši koledar vseh dogodkov, ki se bodo v Tržiču in okolici odvijali od 19. do 25. oktobra, pa si lahko ogledate na povezavi http://www.trzic.si/koledar-dogodkov/

Oglejte si tudi