Trebnje

JUTRI
23°C
11°C
TOR.
20°C
13°C
Oceni objavo

Raziščite Čarobni Svet Šivanja z Mentorico Heleno

Dragi ljubitelji ustvarjanja in tisti, ki ste vedno želeli osvojiti veščine šivanja, imamo za vas odlično novico! Pripravili smo serijo tečajev šivanja, ki se pričnejo že v februarju.

Odkrijte Ustvarjalnost v Sproščenem Vzdušju

Ste vedno sanjali o ustvarjanju lastnih unikatnih oblačil in dodatkov? Želite osvojiti veščine šivanja in se pri tem zabavati v sproščenem okolju? Mentorica Helena vabi vse ljubitelje šivanja na začetni in nadaljevalni tečaj šivanja, kjer boste odkrivali trike, znanje ter skrivnosti, ki vam bodo pomagale ustvariti čudovite izdelke po svojih merah.

Kaj lahko pričakujete?

Mentorica Helena se s posebno pozornostjo posveča vsakemu udeležencu, deli svoje bogato znanje ter izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta. Na tečaju se boste naučili šivati različne izdelke, kot so ovitki, peresnice, predpasniki in celo oblekice po lastnih merah. Helena bo delila svoje trike, ki jih je izpopolnjevala skozi svojo ustvarjalno pot, tako da boste lahko ustvarjali izdelke, na katere boste ponosni.

Povežite se s skupnostjo skupine Šivajmo s Heleno

Tečaji niso samo priložnost za pridobivanje novih znanj, temveč tudi za povezovanje z drugimi ustvarjalci. Skupaj boste gradili navdihujoče okolje, kjer kreativnost cveti. Delite svoje izkušnje, spoznajte nove prijatelje in se povežite s podobno mislečimi, ki delijo vašo strast do šivanja.

Informacije o Tečajih

1. Trebnje Pričetek: Sreda, 14.2.2024

2. Celje Pričetek: Ponedeljek, 19.2.2024

3. Brežice Pričetek: Petek, 16.2.2024

4. Ribnica

  • Začetni Tečaj: Četrtek, 15.2.2024
  • Nadaljevalni Tečaj: Torek, 20.2.2024

  Čas: 16:00 - 19:00

Rok Prijave

Rok za prijave je do 9. ali 15. 2. 2024, odvisno od izbranega tečaja.

Prijave in Dodatne Informacije

Za prijavo ali dodatne informacije se obrnite na e-poštni naslov sivajmo.sheleno@gmail.com 

Dodatne informacije o tečajih najdete na spletni strani HelenaSirceljArt.com.

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite skupnosti ustvarjalcev in odkrijete svoj talent. ????✂️ Naj vaše šivanje vedno nosi pečat vašega talenta in ustvarjalnosti!

Oglejte si tudi