Trebnje

JUTRI
23°C
14°C
SOB.
26°C
9°C
Oceni objavo

Občina Trebnje na visokem 24. mestu med slovenskimi občinami

Revija Moje Finance, ki izhaja pod okriljem časnika Finance, je v decembrski številki objavila rezultate obširne študije kakovosti življenja v slovenskih občinah in Trebnje se je uvrstilo na visoko 24. mesto med 211 občinami. Če pogledamo še uvrstitve sosednjih občin je Občina Mirna na 48. mestu, Občina Šentrupert na 77. mestu in Občina Mokronog Trebelno na 89. mestu.

V reviji Moje finance pa lahko najdete še nekatere druge zanimive podatke, ki se vas tičejo tako na področju financ, nepremičnin, kakor tudi čisto konkretno kaj je potrebno v prvih mesecih novega leta storiti na davčnem področju.


V pisarni župana je na razpolago cca. 50 – 70 izvodov decembrske revije Moje Finance brezplačno, tako, da vas vabimo, da se oglasite in si ogledate omenjeno revijo.


Občina Trebnje bo v letu 2016 posvetila odpiranju industrijske cone in spodbujanju gospodarstva, kar vzročno pomeni tudi več delovnih mest. Hkrati se dela tudi na tesnejšem povezovanju z občinama Ivančna Gorica in Grosuplje. S tema občinama naj bi tvorili jedro zgornje Dolenjske.


V letu 2016 bo izjemna priložnost za nadaljnjo hitro rast in uspešnost občin, ki imajo zdrave finance in močan gospodarski potencial.


Vsi, ki imate podjetniške ambicije ali o tem razmišljate, ste vabljeni na občino k strokovnim delavcem ter tudi k županu, da skupaj pregledamo možnosti različnih dejavnosti na področju občine Trebnje.

 


Alojzij Kastelic

Župan Občine Trebnje

Oglejte si tudi