Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
25°C
8°C
Oceni objavo

PAN JAN ŽE ČETRTIČ Z PRESTIŽNIM NAZIVOM TRGOVEC LETA

V podjetju Pan Jan so že četrtič zapored osvojili prestižno priznanje “Trgovec leta” v prodaji vozil Škoda. Ta dosežek predstavlja več kot zgolj priznanje; je simbol njihovega  prizadevanja, predanosti, strasti do avtomobilizma. Izstopili so kot vodilni med vsemi avtohišami v Sloveniji, zasedli prvo mesto med 18 saloni vozil Škoda in s tem dokazali, da so na pravi poti.

Salon Škoda v Trebnjem, kjer so letos prejeli to prestižno nagrado, je primer odličnosti, ki so jo že prej dosegli tudi v poslovalnici v Ivančni Gorici. Priznanje “Trgovec leta” je rezultat njhovega  trdega dela in strogega ocenjevanja po kriterijih uvoznika. Res so ponosni na njihove izjemne prodajne rezultate, tržni delež, analizo prodaje in servisa, kjer so dosegli zavidljive rezultate.

Bojan, ki je v podjetju Pan Jan zaposlen od leta 2022, je ob prejemu nagrade podal kratko izjavo in z nami delil svoje občutke: "Ko sem izvedel za priznanje 'Trgovec leta 2023', sem bil izjemno ponosen. Sodelovanje z Iztokom je bilo ključno za naš uspeh v prodaji vozil Škoda. Ta naziv je potrditev našega truda in predanosti ter nam daje motivacijo za nadaljnje odlično delo."

Iztok pa je dodal naslednje: "Za doseganje priznanja 'Trgovec leta' je ključna strast do prodaje vozil, 100% predanost in sposobnost znati ugoditi potrebam in želja strank. Ekipno delo je pri tem bistveno. Se pa vsako leto naučimo nekaj novega, kar nam pomaga pri soočanju z izzivi, kot so dobavni roki in tržne spremembe."

Temelj uspeha je zagotovo trdno sodelovanje in popolna predanost vsakega člana ekipe. Ne glede na to, ali delajo v prodajnem salonu ali na servisu, vsak zaposleni je ključen ambasador blagovne znamke. Prepričani so, da je zadovoljstvo zaposlenih tesno povezano z zadovoljstvom strank, kar ustvarja pozitiven cikel uspeha, ki ga neprestano razvijajo.

Poudarjajo, da je njihova pot do uspeha pot inovativnosti, izjemnih odnosov in visokokakovostnih storitev, ki jo zagotavljajo njihovim strankam. Osredotočeni so na stalno izboljševanje in rast ter z navdušenjem pričakujejo nove dosežke, ki so pred nami.

Intervju s prodajnima svetovalcema si lahko preberete na spletni strani podjetja Pan Jan: https://www.panjan.si/novice/obvestila/pan-jan-ze-cetrtic-postal-trgovec-leta-2023/



Oglejte si tudi