Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
-2°C
JUTRI
12°C
-2°C

zaposlitev

Zasavska regija
Sreda, 01. Maj. 2024

Operater CNC strojev (m/ž)

Podjetje Herz d.o.o. je del mednarodne skupine Herz in je preko široke poslovne mreže, s svojimi proizvodi, prisotno v 75-ih državah sveta. Z zavedanjem, da vsak uspeh temelji na visoki kakovosti, inovativnih rešitvah in spoštovanju tradicije, gradimo uspešno poslovno zgodbo.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 03. Maj. 2024

Delavec v dvoizmenski proizvodnji (m/ž)

Vas veseli delo v proizvodnji in svoje delo opravljate z veliko mero vestnosti in natančnosti? V kolikor se v oglasu prepoznate, vas naš naročnik, mednarodno proizvodno podjetje iz Zasavja vabi k prijavi na delovno mesto!
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 03. Maj. 2024

Upravljalec stroja (m/ž) v okolici Maribora

Vse cveti, zacvetite še vi! Iščete delo v Sloveniji, ampak nimate urejenega delovnega dovoljenja? Ste pripravljeni na večizmensko delo in želite postati del proizvodne ekipe? Ponujamo vam takojšen razgovor in možnost hitre zaposlitve v podjetju z dolgoletno tradicijo na Štajerskem!
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Operater (m/ž)

Operaterji pozor - ste pripravljeni doživeti svet v uspešnem in rastočem podjetju? Iščemo vas, vaše znanje, vaše izkušnje ter vaše veselje do dela. Zavzemamo se za boljši svet in čistejšo prihodnost, zato skupaj z nami sledite novim trendom in postanite del ekipe "Operater-jev (m/ž)," ki skupaj, vsak dan premikajo meje! Berite dalje in poskušajte ugotoviti kdo smo in kaj vam ponujamo.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Proizvodni delavec za lažja dela (m/ž)

Iskalci zaposlitve v Posavski regiji pozor! Pridružite se priznanem podjetju, ki letno prejema različne nagrade in pohvale. Postanite "Proizvodni delavec" in skupaj s sodelavci nadaljujte zgodbo o uspehu. 
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Vodja izmene (m/ž)

Ste v sebi prepoznali potencial za vodenje, ste dober organizator in se ne bojite novih izzivov? Ste timsko naravnani, proaktivni in zavzeti? Vas veseli in motivira dinamično, ekipno delo, kjer se ustvarjajo uspešne zgodbe? Če ste se našli v opisu, potem ste oseba, ki bi jo z veseljem radi spoznali!
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Nastavljalec m/ž/d

Uspešno mednarodno podjetje v svojo ekipo vabi nove sodelavce!
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Tehnik v kakovosti m/ž/d

Pri BSH-ju ne samo, da proizvajamo, ampak ustvarjamo! Če te mika delati v dinamičnem okolju, kjer vsak dan prinaša nove izzive, smo prava izbira zate!
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Vzdrževalec (m/ž)

Ste natančni, zanesljivi in ročno spretni, imate radi stvari “pošraufane in dobro podmazane”? Se dobro znajdete v situacijah, ko je potrebno hitro reagirati in odpraviti napako, rešiti izziv? Če ste odgovrili z da, potem vas vabimo, da se pridružite naši ekipi vrhunskih vzdrževalcev strojev.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Tehnolog kakovosti (m/ž)

Ste profesionalni, natančni in delujete na način, da s svojim delom dosegate najvišjo stopnjo kakovosti? Iščemo strokovno, proaktivno, fleksibilno in timsko naravnano osebo, da se pridruži naši ekipi v vlogi tehnologa kakovosti. Če bi z vašim delom radi pustili vtis in vam odlični rezultati veliko pomenijo, potem ste oseba, ki bi jo z veseljem radi spoznali!
Moje Delo