Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
5°C

zaposlitev

Zasavska regija
Petek, 05. April. 2024

Vzdrževalec kompresorske tehnike

Od kandidatov pričakujemo najmanj IV. stopnjo izobrazbe elektro smeri z izkušnjami pri elektro vzdrževanju. Prednost pri izbiri bodo imeli elektro vzdrževalci s V. stopnjo izobrazbe in vsaj 2 leti delovnih izkušenj na elektro vzdrževalnih delih. Zaposlitev za nedoločen čas po pretečenem poskusnem obdobju.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 05. April. 2024

Višji inženir za razvoj in inovacije (m/ž)

Si želite v prihajajočem letu nadgraditi svojo karierno pot? V svojo ekipo strokovnjakov vas vabi uveljavljeno globalno podjetje, ki s svojimi inovativnimi, tehnološko dovršenimi in energetsko učinkovitimi izdelki izboljšuje kakovost bivanja uporabnikov po vsem svetu.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 06. April. 2024

DevOps inženir m/ž

Za uspešno mednarodno podjetje, ki ponuja inovativne rešitve na področju blockchain tehnologije, iščemo proaktivno in radovedno osebo za delovno mesto ''DevOps inženir m/ž''.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 07. April. 2024

Proizvodni delavec m/ž

Za našega naročnika, vodilno podjetje na področju malih gospodinjskih aparatov, iščemo kandidate za 3-izmensko delo v proizvodnji.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 07. April. 2024

Elektro vzdrževalec m/ž

Naš naročnik, komunalno podjetje iz okolice Ljubljane, odpira novo pozicijo za delovno mesto Elektro vzdrževalec m/ž.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 08. April. 2024

Servisni tehnik (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.
Moje Delo
Zasavska regija
Sreda, 10. April. 2024

Servisni tehnik gostinske opreme

Priložnost za tehnično usmerjene posameznike. Podjetje SEGON išče nove sodelavce za servis gostinske opreme. Pridružite se nam in delajte v dinamičnem okolju, kjer boste razvijali svoje spretnosti ter soustvarjali vrhunske rešitve. Prijavite se zdaj in postanite ključni del naše zgodbe uspeha v servisiranju in prodaje gostinske opreme.
Moje Delo