Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Pohod za 50 + v novembru

Letni časi, ki neusmiljeno hitijo mimo, prinašajo vsak svojo paleto vonjav, zvokov in barv. Nežna lepota pomladnih trav in pomladnega cvetja se kmalu umakne krepkim barvam poletja. Jesen, ki svojo lepoto kaže v rumenih in rdečkastorjavih barvah odpadnega listja, prinaša svoj čar. Jesen je čas, ko dozorijo plodovi in se narava pripravlja na počitek.

Pohodniki iz skupine 50 + smo tako v jeseni svojega življenja pripravljeni pobirati sadove svojega dela in si pri tem vzeti čas tudi zase. Tako smo se 24. 11. 2015 odpravili, tokrat zaradi slabšega vremena, na krajši pohod. Po poti, ki nas je vodila mimo račjaka do Namarjeve kmetije in naprej čez Blate do Pondorja in Tabora, se je napletla marsikakšna stara zgodba in dogodivščina s tega konca naše občine. Strinjali smo se tudi, da ni najpomembnejša relacija poti, ampak gibanje in prijetno druženje, ki smo ga tokrat popestrili z okusno malico, zaključili pa s skupinsko fotografijo in obljubo, da v decembru pohod zagotovo ne bo odpadel.

Vse, ki imate voljo in dovolj moči za krajše »potepanje« po naših krajih, vabimo, da se nam pridružite. Pohod je vsak zadnji torek v mesecu, sicer pa obvestila lahko vidite v naši vitrini pri trgovini v Taboru.

 

Pohodniki želimo v letu 2016 vsem obilo zdravja, dobrega počutja in varne korake!

Srečno in pozdrav od skupine 50 +!

 

                                                                                            Društvo upokojencev Tabor

Oglejte si tudi