Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Članice A PGD Kapla Pondor prejele priznanje Občine

Članice A PGD Kapla Pondor so na slavnostni seji Občine Tabor dne 26. 04. 2023, prejele priznanje Občine za izjemne tekmovalne rezultate v spajanju sesalnega voda, vaji v trodelnem napadu in vaji Matevža Haceta.


Ob vseh uspehih domačemu društvu znatno doprinašajo kot mentorice gasilski mladini in sodnice na tekmovanjih. Aktivno pomagajo pri društvenih dogodkih, kot so Šentjurski sejem in ostale slovesnosti.


V lanskem letu so pomagale pri izvedbi protokolarnih aktivnosti gasilske olimpijade v Celju, letos pa so že vključene v skupine za organizacijo Kongresa GZ Slovenije, ki bo oktobra v Žalcu.


Klavdija Bastl, Mija Pustoslemšek, Jana Pustoslemšek, Tea Pustoslemšek, Anja Turnšek, Martina Pustoslemšek, Katja Podgoršek, Vesna Bizalj, Brigita Juhart, Pia Pečovnik, Vesna Kralj, Alenka Roinig, Ana Kovačič, Tjaša Stiplovšek, Anja Terglav Stiplovšek, Ana Šram, Nika Šram, Maruša Florjan Urankar in strokovni mentor Milan Pustoslemšek, člani PGD Kapla-Pondor vam iskreno čestitamo in želimo obilo uspehov tudi v bodoče. Ponosni smo na vas!


(vir: Facebook - PGD Kapla Pondor)

Oglejte si tudi