Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
15°C
JUTRI
34°C
17°C
Oceni objavo

V Občinski knjižnici Tabor s pravljico na počitnice

V torek, 20. junija 2023, dan pred začetkom poletja, so se otroci še zadnjič pred počitnicami udeležili urice pravljic v Občinski knjižnici Tabor.


Veseli, razigrani in polni navdušenja so najprej povedali, kam vse se bodo odpravili med počitnicami in kaj vse bodo počeli. Za začetek druženja smo se poigrali z morskimi ugankami, ki so jih otroci hitro in uspešno rešili. Sledila je pravljica, ki so jo otroci izbrali sami, po naključju. Na tri in štiri so dvignili prstke in skupaj smo jih prešteli, nato pa glede na skupno število izbrali knjigo o malem medvedku, ki je povzročil zmedo med prijatelji. A na koncu so živali zmedo uspešno rešile, in to s smehom. Mi pa smo s smehom na obrazu in ob spremljavi kitare zapeli še nekaj pesmic o živalih in morju. Da bodo počitnice še lepše in slajše, smo se na koncu vsi skupaj posladkali s čokoladicami in bombončki. Za krajšanje vročih poletnih dni pa so otroci domov odnesli nekaj pobarvank na temo morskega sveta.


Vsem otrokom in njihovim staršem se Občinska knjižnica Tabor zahvaljuje za zaupanje in obiske pravljičnih uric. Iskrena zahvala je namenjana tudi vzgojiteljicama Mateji Jezernik in Nini Mak Lopan za pomoč pri izvedbi pravljičnih druženj.


Nataša Koren

Oglejte si tudi