Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
20°C
12°C
Oceni objavo

Vabljeni na predstavitev pobude SO3pike

Iniciativa je nastala zaradi praktičnih problemov, ki jih imamo vsi pri ponudbi in iskanju izdelkov in storitev za katere smo domnevali, da se dobijo tudi v lokalnem okolju. Končni cilj je omogočiti aktivno izmenjavo v lokalnih okoljih in jo nato s povezovanjem razširiti povsod, kjer se želijo osvoboditi spon nebrzdane globalizacije brez upoštevanja interesov ljudi v lokalnem okolju.

 

Premalo sodelovanja onemogoča uporabo lokalnih virov. Čeprav vemo, da obstajajo niso dosegljivi na preprost način.

 

Ponujamo sodelovanje na spletnih aktivnostih in prireditvah ter srečanjih. Vsak s svojim prispevkom omogoča iskanje in ponudbo svojih izdelkov in storitev z vnaprej jasnimi pogoji prodaje in menjave.

 

Predstavili se bodo člani pobude, ki so že aktivno vključeni v izmenjavo.

 

Lahko se boste vključili v pobudo in prispevali več k uspešni realizaciji naslednjih akcij.

 

Ker je pobuda SO3pike namenjena sodelovanju vas vabimo, da se nam pridružite s predstavitvijo vaših znanj in izdelkov. Prinesete lahko tudi trenutne viške svojih pridelkov in jih ponudite v menjavo. Prav tako lahko pripravite morebitne kasnejše ponudbe na primer zelišč ali kakih naravnih surovin, ki jih trenutno še ni.

 

Vašo ponudbo in tudi povpraševanje bomo objavili na spletni strani in Facebooku. Prisrčno vabljeni vsi, ki hočete izvedeti kaj več ali se predstaviti!

Oglejte si tudi