Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Izposoja e-koles

Raziščite pokrajino mogočnih gozdov in naravnih znamenitosti za območju občine Sodražica in širše. V Občini Sodražica želimo približati naravne lepote svojim prebivalcem, rekreativcem in raziskovalcem narave na našem območju. V ta namen smo kot partner v projektu ˝S kolesom od nature do kulture˝ pristopili k  nakupu e-koles in vzpostavili možnost izposoje kvalitetnih električnih gorskih koles.  

Z gorskim e-kolesom boste raziskovali naravo kot še nikoli doslej. E-kolo vam omogoča, da lahko brez večjih naporov uživate na samostojnih kolesarskih izletih tudi do bolj zahtevnih točk. Kolo je tako idealno za osvojitev okoliških hribčkov.

Na voljo je 5 gorskih električnih koles, Haibike Hardline 6, velikosti M in L. V najem kolesa je vključena tudi varnostna čelada in torbica za telefon.

Občani občine Sodražica izkoristite brezplačno promocijsko izposojo. Brezplačna 4 urna izposoja je na voljo med 13. 7. in 31. 7. 2022 ter velja ob predložitvi kavcije.

Izposoja električnih koles še nikoli ni bila tako dostopna. Za rezervacijo ali dodatne informacije se obrnite na Rokodelsko zadrugo In-situ ali pokličite  041 369 704 in se dogovorite za željeni termin izposoje.

Oglejte si tudi