Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Prehod ZBIRNEGA CENTRA Goriča vas na letni delovni čas

LETNI DELOVNI ČAS ZBIRNEGA CENTRA GORIČA VAS od četrtka,16.4.2020 obratuje po letnem delovnem čas, in sicer: ob ponedeljkih, sredah, četrtkih in petkih od 7. do 15. ure, ob torkih od 11. do 19. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure.

Komunala Ribnica d.o.o. prosi, da se navedenega urnika držite in ne dovažate predhodno odpadkov in jih ne puščate pred vrati ali na dvorišču.

Upravna stavba Komunale Ribnica, ostaja do nadaljnjega zaprta. Za dodatne informacije in nujne primere nas lahko pokličete na telefonske številke 01/ 8359 080 ali GSM 031 758 717 ali nam pišete  na elektronski naslova info@komunala-ribnica.si.

 

Navodila za stranke zbirnega centra

Uporabnike pozivamo, da si ob vstopu v zbirni center razkužijo roke in uporabljajo zaščitno masko, ki jo prinesejo s seboj. Brez zaščitnih sredstev vstop ne bo mogoč. Vstop v zbirni center je dovoljen samo zdravim osebam. V zbirni center se vstopa posamično eden po eden, ostali morajo počakati pred točko označeno na dvorišču Komunale Ribnica. Ko stranka spelje iz pred vrat zbirnega centra, se pred vrata zbirnega centra pripelje stranka, ki je naslednja v vrsti. V zbirnem centru in pred njim je potrebno upoštevati priporočeno razdaljo, minimalno 2m do drugih uporabnikov in do naših zaposlenih. Zaradi zmanjševanja možnosti prenosa okužb, stranka sama razlaga pripeljane odpadke v zbirnem centru, zaposleni delavec podjetja, jo pri tem usmerja. Zaradi zmanjševanja vrste in čim krajšega zadrževanja v zbirnem centru vas pozivamo, da pripeljete odpadke že sortirane. 

Oglejte si tudi