Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

NOČ ČAROVNIC NA GRADU BOGENŠPERK

Bliža se zadnja oktobrska noč, zato v torek, 31. oktobra, vabimo vse čarovnice in čarovnike na začarani grad Bogenšperk. Zabavali in rajali bomo od 15. ure dalje, pa vse do poznega večera. Tudi v letošnjem letu vam obljubljamo pester zabavni program, namenjen mladim in mladim po srcu.
Prireditev bo potekala v torek, 31. oktobra od 15. ure dalje. Otroci bodo ustvarjali na grajskih ustvarjalnicah, odrasli pa nakupovali na tržnici. Pridne roke bodo izdelale čarovniško palico, netopirja, pajkovo mrežo, bučke v obliki cofkov, se okrasile s čarovniškim klobukom, obraze pa bodo poslikale grajske čarovnice. Pri izrezovanju buč vam bodo pomagali člani KUDa Vajkard.

Vsako polno uro se boste lahko podali na začaran ogled gradu z grajskim vodnikom, razglasili bomo najlepše izrezljano bučo, čarovnice in čarovniki pa se boste potegovale za naslov »naj čarovnice bogenšperške«. Družinsko gledališče Kolenc vas bo zabavalo s predstavo Zaljubljeni Petrček. Za ples in rajanje bo z glasbo skrbel Trio Nafasi, čarodej Sam Sebastian pa bo čaral in nas  popeljal v svet magije. Tudi v letošnjem letu z nami sodeluje ustvarjalna ekipa MC Litija, ki s svojimi idejami navdušujejo vsako leto in tudi letos vam obljubljajo strašljive dogodivščine v grajski kleti.

Ne zamudite, čarobno bo!

Odrasli boste za karto odšteli 5 eur, otroci, čarovniki in čarovnice v popolni opravi (obrazna maska, klobuk, čarovniška obleka) pa 2,5 eur po osebi. 

Vse dodatne informacije dobite na www. bogensperk.si.

Oglejte si tudi