Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

V Dvorani Pungrt brez zmagovalca

RD HERZ ŠMARTNO : ŠD RK KRIM-OLIMPIJA                       29 : 29 (16 : 14)

Šmartno pri Litiji (28.10.2016), Dvorana Pungrt, gledalcev: 300, sodnika: Dejan in Igor Ivančič, delegat: Silvester Vidic.

Herz Šmartno: M. Sadar (0 obramb), Strmljan 5, Ribarič 1, Bahovec 1, Šmejc 9, Muratovič (11 obramb), A. Sadar 1, Bučar, Avsec 4, Močnik 7, Žurga 1, Kukovica (0 obramb), Lachaal. Trener: Filip Gradišek.

Krim-Olimpija: Hvala-Stojanovič (7 obramb), Lukman 1, Lampič, Maleševič 5, Kacijan (7 obramb), Bajc, Agovič (0 obramb), Arih 1, Leskovar 1, Kljun, Žabjek, Petrovič-Vernikov, Miličevič, Tomšič 5, Tomasovič 6, Sankovič 10. Trener: Boštjan Brulec.

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 5 (2), Krim-Olimpija 1 (1).

Izključitve: Herz Šmartno 10 minut, Krim-Olimpija 14 minut.

Diskvalifikacije:

V petek se je v Dvorani Pungrt odvijal pravi derbi med ekipama Herz Šmartno in Krim-Olimpijo. Še vedno oslabljena domača ekipa je tekmo dobro začela, povedla s 7:4, gostje so se nato približali na zadetek zaostanka pri 8:7. Tekma je bila do polčasa dokaj izenačena, domača ekipa je na odmor odšla z dvema zadetkoma prednosti. V drugem delu boljši začetek Šmarčanov, kmalu so prišli do rezultata 23:19 in priložnosti za višje vodstvo, ki pa jih niso izkoristili. Ekipa Krima-Olimpija je na napakah domačih prišla do preobrata in prvega vodstva pri rezultatu 24:25. Nadaljevale so se napete minute, igra »gol za gol«. Krim je v zadnji minuti preko razpoloženega Roberta Sankoviča povedel z 28:29. Šmarska ekipa je po minuti odmora potrpežljivo počakala na priložnost, za izenačenje je po lepi akciji zadel Jaka Avsec. Gostje so imeli še priložnost za izenačenje, vendar so jim to igralci Herz Šmartna s pametno obrambo preprečili. Šmarska ekipa Herz Šmartno je podaljšala niz neporaženosti na pet tekem, trenutno ima na svojem »kontu« 11 točk.



Oglejte si tudi