Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Seznam orodij Levstikove poti

Za vas smo pripravili več spletnih aplikacij oziroma orodij za obiskovalce Levstikove poti, ki vam jih v nadaljevanju predstavljamo.

Aplikacija Po Levstikovi poti je namenjena vsem, ki želijo pridobiti ključne informacije za obisk Levstikove poti, in obiskovalcem, katerim koristi kot pomoč pri orientaciji, raziskovanju kulturne in naravne dediščine ter opozarjanju drugih obiskovalcev o ovirah na poti.

Aplikacija, ki s pomočjo zemljevida, besedila, fotografij in videoposnetkov podrobno predstavlja severno traso Levstikove poti, je namenjena predvsem temu, da spodbudi tiste, ki Levstikove poti še niso obiskali, da to storijo v prihodnje.

Aplikacija, ki s pomočjo zemljevida, besedila, fotografij in videoposnetkov podrobno predstavlja južno traso Levstikove poti, je namenjena predvsem temu, da spodbudi tiste, ki Levstikove poti še niso obiskali, da to storijo v prihodnje.

Aplikacija O obisku Levstikove poti je namenjena prikazovanju podatkov, pridobljenih s pomočjo vprašalnikov Registracija obiskovalcev Levstikove poti in Ocenjevanje ponudnikov storitev na Levstikovi poti.

Vprašalnik Registracija obiskovalcev Levstikove poti je anonimen in je namenjen spremljanju obiska, iskanju/prepoznavanju različnih tipov obiskovalcev, pridobivanju informacij o prejšnjih obiskih in motivih za obisk ter prikazovanju teh informacij v aplikaciji O obisku Levstikove poti. Obiskovalci ga izpolnijo pred obiskom poti. 

Vprašalnik Ocenjevanje ponudnikov storitev na Levstikovi poti je anonimen in je namenjen pridobivanju informacij o zadovoljstvu obiskovalcev s ponudbo različnih storitev, ki jih nudijo domačini na dan organiziranega popotovanja. Obiskovalci ga izpolnijo po obisku poti.


Spletna orodja sofinancira tudi Občina Šmartno pri Litiji.

Oglejte si tudi