Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

IZOLA MOČNEJŠA OD ŠMARTNEGA

RD BUTAN PLIN IZOLA : RD HERZ ŠMARTNO                                 34 : 30 (15 : 15)

Izola (10.11.2018) – Športna dvorana Kraška, sodnika: Drago Ocvirk in Miran Štrigl, delegat: Branko Pirc.


Butan plin Izola:
Gregorič, Smej, Poles, Božič 9, Beganovič 2, Zorič-Stepančič, Brumen 8, Alessio, Redžič 3, Peharc, Poberaj 8, Konig, Nikolič, Čolič, Gašperšič 4, Husič. Trener: Fredi Radojkovič.

Herz Šmartno: M. Sadar, Ribarič, Cirar 3, Berglez 1, Justin 10, Bahovec, Zobarič, Rozina, Muratovič, Ju. Žižek, A. Sadar, Avsec 7, Jerina, Močnik 6, Kukovica, Žurga 3. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Butan plin Izola 5 (5), Herz Šmartno  4 (3).

Izključitve: Butan plin Izola 8 minut, Herz Šmartno  4 minute.

Diskvalifikacije:

Po malo daljšem premoru je šmarska ekipa odpotovala na gostovanje v Izolo. V prvem polčasu smo videli zelo izenačeno tekmo, mlada šmarska ekipa je parirala izkušeni ekipi Izole. Rezultat je bil večino tekme poravnan, tudi ob koncu polčasa. V drugem delu pa slabo nadaljevanje Herz Šmartna, domači so v šestih minutah naredili delni izid 6:1 in prišli do vodstva 21:16. Vključnih momentih tekme sta pri domačih odlično odigrala Peter Božič in Matjaž Brumen, ki sta vnovčila svoje izkušnje in kvaliteto. Po slabem začetku so se Šmarčani le malo zbrali in začeli igrati bolje, toda domači so izkoriščali napake in bili vedno za nekaj zadetkov v prednosti. Na koncu so si priigrali novo zmago in ostajo med kandidati za napredovanje. Pri Šmarčanih je bil strelsko najbolj razpoložen Andraž Justin, ki je zadel destkrat.

Oglejte si tudi