Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Derbi pripadel RD HERZ ŠMARTNO!!

RK SVIŠ IVANČNA GORICA : RD HERZ ŠMARTNO                    25 : 29 (12 : 14)

Ivančna Gorica – Dvorana OŠ Stična, gledalcev: 300, sodnika: Miran Štrigl in Miloš Turnšek, delegat: Marjan Frelih.

SVIŠ Ivančna Gorica: Podržaj, Tekavec, Bevec, Knez 1, Zavodnik 2, Pekeč, S. Stopar 7, Robida, Ferkulj 4, Matej Košir 8, Pirnat, Slapničar, Krabonja, Kastaneto, Corel 2, Matic Košir 1. Trener: Sebastijan Obajdin-Parfant.

Herz Šmartno: M. Sadar, Strmljan 11, Ribarič 3, U. Poglajen, Bahovec 1, Šmejc 8, Muratovič, Bučar 1, Avsec, Planinšek, Močnik 2, Žurga 3, Kukovica. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: SVIŠ Ivančna Gorica  1 (1), Herz Šmartno  3 (3).

Izključitve: SVIŠ Ivančna Gorica  10 minut, Herz Šmartno  4 minute.

Diskvalifikacije: Matej Košir (SVIŠ) - 57 minuta.

V soboto se je v Ivančni Gorici odvijal pravi derbi. Šmarska ekipa je na gostovanje prišla oslabljena, ampak izredno motivirana. V prvem polčasu sta bili ekipi izenačeni. Domača ekipa je v 19. minuti povedla 12:9, vendar so potem na "sceno" prišli igralci Herz Šmartna. Do konca polčasa so naredili delni izid 0:5 ter na polčas odšli z vodstvom za dva zadetka prednosti. Obramba je bila odlična, prav tako tudi vratar Midhad Muratovič. V drugem delu so se domači približali na 14:15, ampak ekipa RD Herz Šmartno je zadržala nalet, začela igrati še bolje, pametno in potrpežljivo v napadu ter borbeno v obrambi. Od rezultata 18:22 je bila razlika vedno od treh do štirih zadetkov. Proti koncu je breme tekme prevzel najbolj izkušeni igralec, kapetan Aleš Šmejc, ki je v zadnjih 9 minutah dosegel štiri zadetke. Bravo fantje in čestitke za zmago!

Oglejte si tudi