Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Anketa za mlade: Kako je COVID-19 vplival na vaše življenje?

S 1. decembrom 2022 so na Izobraževalnem centru Geoss pričeli z izvajanjem projekta z naslovom “Socialne inovacije za boljše življenje” (So I BeLiv – Social Innovation for Better Living). Občina Litija v projektu sodeluje kot pridruženi partner. Projekt poteka v okviru Programa za državljane, enakost, pravice in vrednote (CERV – Citizens, Equality, Rights and Values Programme). So I BeLiv projekt se osredotoča na mlade in na njihovo vključevanje v civilno družbo in procese odločanja.

Partnerji projekta trenutno raziskujemo kako je COVID-19 epidemija vplivala (in še vpliva) na mlade in njihovo participacijo v civilni družbi ter kako so se lokalne oblasti odzvale na identificirane problematike oz. potrebe mladih.

Vse mlade 18 – 29 let vabimo k reševanju spletne ankete na zgoraj opisano tematiko. Anketa je anonimna in vam ne bo vzela več kot 3 minute vašega časa.

Rezultati ankete in raziskave bodo predstavljeni na 1. konferenci projekta v Šibeniku (Hrvaška), dostopni pa bodo tudi preko naše spletne strani v začetku meseca maja.

V kolikor vas tematika zanima vabljeni, da se nam pridružite na katerem od prihajajočih dogodkov, ki bodo organizirani po Evropi. Več informacij na spletni strani projekta.

Oglejte si tudi