JUTRI
22°C
14°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Selekcija U15 uvrščena na trunir med 8 najboljših!

V nedeljo, 19. 10. 2014 je Nogometno društvo Dravinja gostilo enega od četrtfinalnih turnirjev Nike Premier  Cup za selekcijo U15.

Turnir je bil dobro organiziran s strani domačega kluba in dobro obiskan. Končal se je odlično z vidika domačega kluba, saj se je naši selekciji uspelo uvrstiti v nadaljevanje tega tekmovanja, torej na polfinalni turnir in s tem med top 8 ekip v Sloveniji. To je eden večjih uspehov kluba. Naši  fantje so na koncu zasedli odlično drugo mesto z najvišjo zmago na turnirju.  Ekipa je bila odlično taktično vodena in deležna bučne podpore s tribun.

Prvo tekmo so remizirali s Celjani 0 : 0, neodločen rezultat 0 : 0 so doseli tudi z ekipo Maribora. V odločilni tekmi pa so naši eksplodirali in pokazali kdo je gospodar na konjiški Dobravi. Veržej so v odločilni tekmi premagali kar s 5:0 in tako dosegli najvišjo zmago turnirja, sebi pa priigrali top 8 v Sloveniji.

Znani so udeleženci polfinala Nike Premier Cup selekcije U15. Našim fantom bodo konkurenca še ekipe: Bravo Publikum, Domžale, Olimpija, Koper, Aluminij, Rudar Velenje in Maribor. Eminentni nasprotniki, kot nagrada našim fantom za ves trud, srčnost, nepopustljivost, ki so jo pustili na igrišču.

Iskrene čestitke fantom, trenerju Branetu Vodopivcu in na koncu tudi društvu za odlično izpeljan turnir!

Oglejte si tudi