DANES
25°C
8°C
JUTRI
25°C
9°C
Oceni objavo

Javni razpis za spodbujanje sobodajalstva

V Občini Slovenske Konjice smo prvič objavili javni razpis o dodeljevanju pomoči za razvoj gospodarstva - spodbujanje sobodajalstva v občini Slovenske Konjice v letu 2022, s katerim želimo omogočiti nepovratna finančna sredstva pravnim ali fizičnim osebam, ki se bodo odločile za naložbo, s katero bodo lahko ponujale namestitve za bivanje.

Upravičenci so osebe, ki ustrezajo kriterijem za mikro ali majhne družbe (v skladu z zakonom, ki ureja gospodarske družbe) ne glede na njihov pravni status, obliko ali lastništvo, če je njegova dejavnost, ki je predmet sofinanciranja, pridobitna dejavnost. Upravičenci morajo naložbo izvajati na območju občine.

Prijava na javni razpis mora biti izdelana izključno na obrazcu, ki je sestavni del razpisne dokumentacije, ta pa je na voljo na spletni strani naše občine – www.slovenskekonjice.si.
Rok za prijavo je v petek, 30. 9. 2022. Vloge z vsemi zahtevanimi prilogami morajo vlagatelji poslati na naslov: Občina Slovenske Konjice, Stari trg 29, 3210 Slovenske Konjice z oznako »Javni razpis o dodeljevanju pomoči za razvoj gospodarstva 2022 – ne odpiraj«.

Oglejte si tudi