DANES
21°C
12°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Slavnostni podpis pogodb o dodelitvi finančnih spodbud za subvencioniranje samozaposlovanja

Mestna občina Slovenj Gradec je letos v prvem razpisnem roku dodelila subvencije za samozaposlitev 20 novim podjetnicam in podjetnikom.
V proračunu Mestne občine Slovenj Gradec za leto 2013 je bil potrjen predlog za dodeljevanje finančnih spodbud za subvencioniranje samozaposlovanja v višini 25.000 €. Na podlagi Javnega razpisa za dodelitev finančnih sredstev za vzpodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2013 je v prvem razpisnem roku pozitivni sklep o dodelitvi 500 € prejelo 20 novih podjetnic in podjetnikov.   

Ob podpisu pogodb, ki je potekal 19. junija 2013 v sejni sobi občine, je Andrej Čas, župan Mestne občine Slovenj Gradec, podjetnikom zaželel veliko poslovnih uspehov, Jerneja Kreuh, predsednica komisije, jih je seznanila z vsebino pogodbe, Katarina Žagar, direktorica Podjetniškega centra Slovenj Gradec, pa je predstavila podporne ukrepe za spodbujanje podjetništva, storitve VEM točke ter aktualne razpise za podjetja in podjetnike.


 

Razpis je še odprt do porabe sredstev oz. najkasneje do 5. septembra 2013, dodatne informacije in razpisna dokumentacija tukaj.

Oglejte si tudi